border=0
Меню Мени

Постојана акција - Битка на изрази од 1хбет. Победи автомобил секој месец

Дел: Акции на БК

Букмејкерот 1хбет продолжува да воодушевува многу привлечни промоции.

За да победите, само продолжете со обложување. Направете облози како што се експрес. Колку се поголеми шансите, толку повеќе настани на експрес и поголема сума на обложување - толку се поголеми шансите за победа! Периодот е неограничен !!!

Што е потребно:

 1. Регистрирајте се на страницата
 2. Обложување на изразува колку што е можно
 3. Победи автомобил секој месец

Базен за награди

 • 1 место - супер награда за месецот по ваш избор: Audi R8 или Nissan GTR
 • 2. место: iPhone X (1 победник)
 • 3то место: Samsung Galaxy S9 + (1 победник)
 • 4-то место: 100 врти во тркалото за бонуси на Среќа тркало
 • 6-ти до 10-то место: 10.000 поени

Услови:

 • Само експресни облози од 3 или повеќе настани пред почетокот на натпреварот на линија за какви било спортски настани со минимален износ на обложување од 100 рубли учествуваат во промоцијата
 • Секој победнички облог носи поени на учесникот, кои се пресметуваат со формулата: (број на настани на експрес * конечен коефициент) + Износ на обложување / 100.
 • Секој учесник брои само еден победнички експрес, кој постигна најмногу поени
 • Лидерите со најмногу поени се прикажани во табелата со која се сумираат резултатите од акцијата. Колку повеќе поени - толку е повисоко местото во табелата. Бројот на облози не е ограничен.

Можете да прочитате повеќе за условите на промоцијата на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

1xbet есенска лотарија со главна награда - сосема нов автомобил

Еден чекор подалеку од сон! Дополнете ја вашата сметка - победи на Фолксваген Артеон!

Акциите на БК

1xbet есенска лотарија со главна награда - сосема нов автомобил

Еден чекор подалеку од сон! Дополнете ја вашата сметка - победи на Фолксваген Артеон!

Акциите на БК

Есен на Купот на ЕП со БК Леон

Дојде време кога се вратија Лигата на шампионите и Лигата на Европа! Не пропуштајте ја шансата да освоите парична награда со БК Леон.

Акциите на БК

Есен на Купот на ЕП со БК Леон

Дојде време кога се вратија ЛШ и Лигата на Европа! Не пропуштајте ја шансата да освоите парична награда со БК Леон.

Акциите на БК

50 000 рубли за повеќето мобилни со п.н.е. Леон

Со мобилната апликација од букмејкерот, Леон е секогаш лесен и лесен за заработка, истовремено добива и дополнителни бонуси.

Акциите на БК

50 000 рубли за повеќето мобилни со п.н.е. Леон

Со мобилната апликација од букмејкерот, Леон е секогаш лесен и лесен за заработка, истовремено добива и дополнителни бонуси.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.