border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, Qiwi-wallet, World, Yandex.Money, Beeline, Tele2, Megaphone, MTS
Прв депозит за бонус 0010000
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
8.0
Коефициенти
9.0
Погодност за плаќања
9.0
Поддршка
8.0
Бонуси и промоции
7,0
Претходна линија
7,0
Линија во живо
8.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
8,0 Коефициенти 8,0
9,0 Леснотија на плаќање 9.0
9,0 Поддршка 9.0
8,0 Бонуси и промоции 8.0
7,0 Линија во однапред 7.0
7,0 Линија во живо 7.0
8,0 Производливост 8.0

Преглед

Букмејкерот Фонбет започна во 1994 година, и започна да прифаќа облози преку Интернет во 2001 година во зоната на домен .com ( поради забраната за онлајн облози на Руската Федерација во 2007 година, инвеститорите мораа да го продадат сајтот во Европа ).

По започнувањето на придружната програма Фонбет во 1999 година, во 2004 година п.н.е. беа првите што понудија облози во живо. До 2011 година, бројот на наставниот кадар се зголеми многу ( повеќе од 1000 низ цела Русија ). Во 2014 година, според сопствената технологија за развој, тие издадоа облози - терминали за облози без контакт со благајната. Обложувалниците на Интернет Фонбет беа второ прифатени во 2016 година, но целосното лансирање се случи во февруари 2017 година.

Фонбет е најголемата мрежа на букмејкери во земјата, која работи преку страницата во зоната на домен .ru и во копнените ЈПП.

П.н.е. заработиле кредибилитет и силна лојалност на клиентите, меѓу другото, тие станаа еден од легалните онлајн букмејкери што прифаќаат облози преку CUPIS. Нивниот прием се спроведува не само во Руската Федерација, туку и во другите земји на ЗНД.

Фонбет нуди да се обложува на спорт, е-спорт, има и центар за натпревари со статистика и видео во живо преноси на натпревари.

Стапки во живо се достапни со просечна маржа од 7-8%, кои се пресметуваат за околу 10 минути. За повеќето настани, стапките на сликање се над просекот.

Па, се разбира, на Фонбет п.н.е ќе најдете природни апликации за iOS и Android со идентична функционалност на веб-страницата, како и Winclient за компјутер и апликација за macOS.

Правно име на компанијата: Ф.О.Н. ДОО, Москва, 127562, ул. Декабристов, 8.

Услугата за поддршка „Фонбет“ работи околу часовникот. Можете да контактирате со услугата преку е-пошта: admin@fonbet.ru и телефон: +74959942410 ; 88001007234 . Има разговор во живо.

Внимание: Рускиот п.н.е. „Фонбет“ и онлајн букмејкерот Фонбет со веб-страница во зоната .com се различни канцеларии кои формално не се поврзани едни со други.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за финансирање на сметка на Фонбет: Visa, Mastercard, Qiwi-wallet, World, Yandex.Money, Beeline, Tele2, Megafon, MTS. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 100 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за Qiwi - 250,000 рубли;
 • за Yandex.Money - 15,000 рубли.

( Theе ја најдете минималната и максималната големина на облогот на страницата близу до линијата, внесувајќи го износот ).

Максималната исплата за еден облог во однапред е 3 милиони рубли, во живо стапки - 1 милион рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш и без провизија.

Повлечете средства

Повлекување средства Фонбет може да се изврши преку платните системи:

 • Qiwi и Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 100 рубли; максимум: за Qiwi - 250.000 рубли за трансфер, 550,000 рубли на ден; за Yandex.Money - 15,000 рубли )
 • банкарски картички - ( минимален износ на повлекување - 1000 рубли ).

Периодот на повлекување е 1-3 часа. Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, можете да ја посетите една од обложувалниците на оваа компанија. Needе ви требаат:

 • пасош
 • Потпише договор за обработка на лични податоци;
 • добие клупска картичка;
 • помине идентификација на страницата.

Бонуси

Бонусите на веб-страницата Фонбет се доволно ретки, но има редовни промоции и промоции за веќе регистрирани корисници.

Бонус 10 000 рубли за регистрација

Фонбет на новите корисници им се дава бесплатен лист со вредност од 10 000 рубли: НА СЕКОЈ ДЕЛОВИ, СИТЕ СОГЛАСНИЦИ! КАКО ДА САКАТЕ! БЕЗ ЛИМИТАЦИИ!

Што ви треба?

 1. Регистрирајте се на страницата и поминете низ идентификацијата;
 2. Направете вашиот прв депозит од најмалку 500 рубли со минимален сооднос од 2,0, за сума повеќе од 2,5 од првите депозити;
 3. Земете ја вашата freebet од 10 000 рубли за кој било облог.
Freebet е бонус што ви овозможува да поставите обложување на кој било настан без да користите пари од сметката за вашата игра. Кога победувате, ќе добиете разлика во висината на облогот и во личната вредност на бесплатниот облог. Ако изгубите или вратите, состојбата на сметката за игра не се менува.

Freebet може да се користи за сите типови облози и за сите настани. Freebet важи 30 дена од денот на пресметувањето.

Се вчитува ...