border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money, Webmoney, Moneta.ru, Megafon, итн.
Прв депозит за бонус -
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
9.0
Сигурност
7,0
Коефициенти
8.0
Погодност за плаќања
8.0
Поддршка
2,0
Бонуси и промоции
7,0
Претходна линија
7,0
Линија во живо
4,0
Производство
9,0 Сигурност 9.0
7,0 Коефициенти 7,0
8,0 Леснотија на плаќање 8.0
8,0 Поддршка 8.0
2,0 Бонуси и промоции 2.0
7,0 Линија во однапред 7.0
7,0 Линија во живо 7.0
4,0 Производливост 4.0

Преглед

Обложувалницата „Бвин“ започна со работа во 1997 година во Виена, со тим од само 12 лица. Во 1998 година, тие ја отворија својата веб-страница за прифаќање спортски облози, наречена бетандвин и го започнаа нивниот развој, обложување во живо.

Во 2000-тите, компанијата се прошири со отворање на онлајн казина, покер соби и други коцкања.

Во 2006 година, компанијата стана позната како Bwin.

Во 2011 година, Bwin се соедини со PartyGaming за да стане Bwin.Party Digital Entertainment ( во 2016 година купено од GVC Holdings ).

БК често соработуваше со познати фудбалски клубови, нивното лого може да се види на формите, на пример, Милан ( 2006-2010 ) и Реал Мадрид ( 2007-2013 ).

Во март 2016 година, Bwin доби лиценца за обложување активности, а во 2017 година влезе во рускиот пазар.

Bwin е лидер во интерактивната забава. Тие ви нудат 30.000 облози дневно за скоро 100 спортови - што е несомнено рекорд.

П.н.е прифаќаат само облози на Интернет на спорт, ТВ-емисии и политика, а исто така обезбедуваат центар за натпревари со спортски.

Тие користат софтвер за сопствен развој, има природни апликации за Android и вредна мобилна верзија на страницата.

Во живо, линијата е скромна, нема облози на хендикепи, но има голем избор на тотали. Просечната маргина во живо е 11%.

Правно име на компанијата: Digital Betting LLC, Москва, 123317, насип од Преснинска, 10.

Услугата за поддршка е отворена околу часовникот. Операторите одговорат по е-пошта: bwin@bwin.ru телефон: 8-800-100-64-68 и во разговор во живо.

Внимание: Bwin BK и истиот букмејкер со веб-страница во зоната на домен .com. - различни компании што делат иста марка (засновано на договор за партнерство).

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за надополнување на сметка во Bvin: Visa, Mastercard, MIR, Wallet Visa Qiwi, Yandex.Money, Webmoney, Moneta.ru, Megafon, Beeline, MTS, Tele2, Alfa-Click. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 10 рубли

Максимална сума на надополнување:

 • за методи на картички и Алфа-Клик - 550 илјади рубли;
 • за Виза Киви Паричник и Јандекс.Мони - 250 илјади рубли;
 • за Moneta.ru - 100 илјади рубли ( во зависност од статусот на корисникот );
 • за Мегафон и Теле2 - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли;
 • за Beeline - 5 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра, освен за мобилни оператори.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата до „Bwin“ може да се изврши преку системите за плаќање:

 • банкарски трансфер ( минимален износ на повлекување - 1000 рубли; максимум - 550 илјади рубли );
 • методи за картички ( минималниот износ на повлекување е 1000 рубли; максимумот е 75 илјади рубли );
 • Moneta.ru ( минималниот износ на повлекување е 1000 рубли; максимумот е 100 илјади рубли и зависи од статусот на корисникот );
 • Qiwi Visa Wallet и Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 1000 рубли; максимумот е 15 илјади рубли ).

Периодот на повлекување е моментален, со методи на картички и на банкарска сметка - до 3 работници. Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, ќе ви требаат:

 • помине лична идентификација во п.н.е. и КУПИС.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Бонуси

Периодично, компанијата дава бонуси за добредојде, ќе ги чекаме вестите.

Се вчитува ...