border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Паричник Visa, Mastercard, WORLD, Maestro и Visa Qiwi
Прв депозит за бонус -
Апликации за мобилни телефони Андроид
Јазици Руски
Во живо е таму
7,0
Сигурност
6.0
Коефициенти
7,0
Погодност за плаќања
6.0
Поддршка
2,0
Бонуси и промоции
6.0
Претходна линија
6.0
Линија во живо
4,0
Производство
7,0 Сигурност 7.0
6,0 Коефициенти 6,0
7,0 Леснотија на плаќање 7.0
6,0 Поддршка 6.0
2,0 Бонуси и промоции 2.0
6,0 Линија во однапред 6.0
6,0 Линија во живо 6.0
4,0 Производливост 4.0

Преглед

Букмејкерот Зенит е основана во Москва во 2010 година, од октомври 2017 година компанијата доби лиценца и отвори прифаќање преку интернет обложување во зоната на домен .win.

П.н.е. Зенит прифаќа спортско обложување на Интернет страницата и во повеќе од 390 клубови. Тие работат со ЦУПИС Киви банка, што е голем плус за играчите, затоа што имајќи идентификуван паричник QIWI, нема потреба да поминувате преку идентификација.

Зенит нуди да се обложува на спорт, е-спорт, има и центар за натпревари со статистика.

Списокот на облози во живо е широк. Просечната маргина во живо е 10%.

Правно име на компанијата: ДОО Инвест Гарант, регистрирано во 2010 година во Москва, адреса: 123317, Москва, ул. Антонов-Овсеенко 15, зграда 1, канцеларија 428.

Службата за поддршка на БК Зенит работи деноноќно. Операторите реагираат по е-пошта: support@zenit.win, телефон: 8 (800) 222-55-50 и WhatsApp.

Внимание: п.н.е. „Зенит“ и меѓународниот букмејкер Зенит, со веб-страница во доменот .com зона. - различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Методи за надополнување на сметка со Зенит: Виза, Мастеркард, МИР, Маестро и Виза Киви Паричник. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минимална сума на надополнување:

  • за Киви - 1 руба;
  • за картички - 10 рубли.

Максимална сума на надополнување:

  • за методи на картички - 300 илјади рубли;
  • за паричникот Visa Qiwi - 250 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата во Зенит може да се направи преку платни системи:

  • Паричник Visa Qiwi (минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 250 илјади рубли);
  • методи на картички (минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 75 илјади рубли);

Терминот за повлекување пари со методи на картички е до 3 работни дена, паричникот Виза Киви - до 2 часа. Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, ќе ви требаат:

  • креирајте сметка во системот за плаќање QIWI;
  • помине идентификација во една од точките QIWI / Евросет;
  • Посетете го која било обложување на Зенит со пасош;
  • Потврдете ја вашата идентификација на вашата сметка на веб-страницата QIWI.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Бонуси

За жал, букмејкерот не нуди бонуси за почетници.

Се вчитува ...