border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money, Webmoney, Moneta.ru, Megafon, итн.
Прв депозит за бонус 0004000
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
7,0
Коефициенти
8.0
Погодност за плаќања
8.0
Поддршка
7,0
Бонуси и промоции
7,0
Претходна линија
8.0
Линија во живо
8.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
7,0 Коефициенти 7,0
8,0 Леснотија на плаќање 8.0
8,0 Поддршка 8.0
7,0 Бонуси и промоции 7.0
7,0 Линија во однапред 7.0
8,0 Линија во живо 8.0
8,0 Производливост 8.0

Преглед:

Обложување БЦ 1 Х е една од ретките иновативни руски обложувалници кои добија лиценца за вршење на активности преку Интернет книги, издадена на 1 октомври 2010 година

1 x стапка на позиција себеси како СРД со квалитативно ново ниво на услуга и голем избор на разни настани.

Активностите на компанијата се насочени кон подобрување на деловните книги во Русија, промовирање и создавање на најдобар сектор за забава, како и поддршка на руските спортови.

П.н.е. 1x Bet понуда за обложување на спорт, е-спорт и виртуелни спортови.

Бесплатни услуги:

 • „1x Bet“ ви дава можност да креирате виртуелни натпревари и да ставите облози на нив. Вие формирате виртуелен натпревар од вистински спортисти или тимови за кои програмата поставува коефициенти и распоред на овој натпревар врз основа на резултатите во вистински состаноци. Облозите се намируваат врз основа на резултатите од реалните игри.
 • Алатката PlayZone ви овозможува да се обложувате на претстојниот настан што ќе се случи во одреден период во текот на играта. Ако фудбал, тогаш ова е слободен удар, офсајд, жолт картон, гол, итн.
 • Користејќи ја алатката Multi Live, играч може да создаде лична страница и да додаде до 4 настани во живо на неа и да постави облози на нив истовремено.
 • Услугата „Купонска продажба“ ви дава можност да го продадете вашиот облог на букмејкер пред крајот на натпреварот и веднаш да добиете средства на вашата сметка ( блокот „Најнови облози“ или менито „Моја сметка - Историја на облози“ ).

Платена услуга:

 • „Стапки на осигурување“ ( целосно или делумно ). Ако облогот не се игра, осигурената сума ќе ви биде вратена. Цената на услугата се заснова на тековниот коефициент на осигурената стапка.

Во живо широка линија и сликање. Просечната маргина во живо е 6%.

Правно име на компанијата: ДОО „Букмејкер паб“, Русија, регионот на Брјанск, Брјанск, 241035, ул. Улјанова, 64.

Услугата за поддршка работи деноноќно по телефон: 88005002911 и е-пошта. пошта: info@1xstavka.ru .

Внимание: СРД „1x стапка“ и 1xbet се различни, правно неповрзани компании. 1х стапка работа исклучиво во Русија, поседувајќи голема мрежа на факултет, како и страница во доменот .ru зоната. Вторите прифаќаат облози само преку Интернет во зоната на домен .com и за кое било гео.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за надополнување на сметка во 1xStavka: Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money, Webmoney, Moneta.ru, Megafon, Beeline, MTS, Tele2. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 50 рубли.

Минималната понуда е 20 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за методи на картички - 550 илјади рубли;
 • за Алфа-Клик - 500 илјади рубли;
 • за паричник Виза Qiwi и Yandex.Money - 250 илјади рубли ( во зависност од статусот на корисникот )
 • за Moneta.ru - 100 илјади рубли;
 • за Webmoney, Megafon, Beeline, Tele2, Euroset, Svyaznoy, Mobile Element, Dixis, CyberPlat, Svyaznoy, ZNOW-HOW, Eleksnet, ROSBank , „Тинкоф банка“, „МДМ преку Интернет“, „Уралсиб банка“ и „Пошта банка“ - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра.

Максималната победа на еден облог е 1 милион рубли.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата во „1xBet“ може да се направи преку системите за плаќање:

 • Visa, Mastercard, MIR ( минималниот износ на повлекување е 1000 рубли; максимум - 75 илјади рубли );
 • Паричник Visa Qiwi, Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 100 рубли; максимумот е 15 илјади рубли );
 • Moneta.ru ( минималниот износ на повлекување е 100 рубли; максимумот е 100 илјади рубли ).

Периодот на повлекување е 15 минути ( со картичките Visa и Mastercard може да повлече до 7 од нив, што е исклучително ретко ).

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, можете да ги автентицирате преку Skype. Needе ви требаат:

 • пасош
 • СНИЛИ ( број на осигурување на индивидуална лична сметка );
 • ТАН за сертификат.

На местото на примање облози:

 • пасош
 • Операторот за ЈПП треба да го наведе телефонскиот број што е внесен при регистрирање на сметката.
 • идентификација може да се направи во салонот на Евросе ( 100 рубли ).

Бонуси

Бонус до 4000 рубли за регистрација

Букмејкерот дава бонус за нови клиенти во износ од 100% од првиот депозит до 4.000 рубли. За да го добиете потребниот бонус:

 • Регистрирајте се на веб-страницата СРД;
 • Регистрирајте се на веб-страницата CUPIS, поврзете ја сметката со сметката CUPIS;
 • Поминете идентификација на факултет или салон „Евросет“;
 • Направете минимален депозит од 100 рубли.

По идентификацијата, бонусот ќе биде достапен за обложување. Услови:

 • Бонусот ќе биде достапен откако ќе направите депозит од 100 рубли или повеќе.
 • Бонусот се дава само еднаш по регистрацијата = 100% од собраната сума.
 • За да го активирате бонусот, треба да го ставите износот на бонусот во 3 пати поголема од големината на облозите како експрес (во секој експрес мора да има најмалку 3 настани, најмалку 3 настани во експрес мора да имаат коефициенти не помалку од 1,5).
 • Износот што треба да го намалите за да ги исполните условите на бонусот ќе се смета само откако ќе се намируваат сите облози направени на оваа сума, во спротивно сите добивки од сметката за бонуси ќе бидат откажани.
Се вчитува ...