border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Wallet Visa Qiwi, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, МТС, Beeline ...
Прв депозит за бонус
Апликации за мобилни телефони -
Јазици Руски
Во живо е таму
9.0
Сигурност
7,0
Коефициенти
9.0
Погодност за плаќања
9.0
Поддршка
2,0
Бонуси и промоции
7,0
Претходна линија
6.0
Линија во живо
7,0
Производство
9,0 Сигурност 9.0
7,0 Коефициенти 7,0
9,0 Леснотија на плаќање 9.0
9,0 Поддршка 9.0
2,0 Бонуси и промоции 2.0
7,0 Линија во однапред 7.0
6,0 Линија во живо 6.0
7,0 Работливост 7.0

Обложувалницата Мостбет постои од 2009 година, а стана легална букмејкерка неодамна, во 2018 година.

Повеќето примања прифаќаат облози и преку Интернет и на копнен софтвер, од кои има повеќе од 500 во Русија. Книговодителот е поврзан со Првиот СРО и Првиот МКЦИС. Можете да се обложите на спорт, а на вашата услуга е обезбедено видео емитување на спортски настани.

Линијата Мостбет има над 15 спортови. Овде ќе ги најдете вообичаените азиски коефициенти (освен за европскиот хендикеп), облози за вкупно и голови, облози за статистика - картички, агли и така натаму.

Просечната маргина во однапред е 5%. Просечната маргина во живо е 11%. Широчината на линијата и сликарството „Мостбет“ во живо е над просекот.

Букмејкерот користи неслободен софтвер. Постои мобилна верзија на страницата, но сè уште нема апликации.

Правно име на компанијата: АД „СпортБет“, 107113, Москва, ул. Лобачика, 17 г.

Службата за поддршка работи со достоинство, има многу начини да ја надополнувате сметката и да повлекувате средства без провизија и даноци. Можете да контактирате со услугата преку е-пошта: support@mostbet.ru и по телефон: 8 (800) 302 22 30.

Внимание: Руската обложувалница Мостбет и меѓународната букмејкерка преку Интернет преку .com се различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за финансирање на вашата сметка во Мостбет: Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, MTS, Beeline, Megafon, Tele2 и Svyaznoy, како и преку Интернет -Банка „Алфа-Клик“. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата на букмејкерот.

Минимална сума на надополнување:

 • за сите методи - 100 рубли;

Максимална сума на надополнување:

 • за Интернет банка Алфа-Клик - 500 илјади рубли;
 • за Виза Киви Паричник и Јандекс.Мони - 250 илјади рубли;
 • за Moneta.ru (зависи од статусот на корисникот во овие системи) - 100 илјади рубли;
 • за оператори Вебмони, МегаФон и Теле2, продавница за мобилни телефони Свјазоно - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли,
 • за Beeline - 5 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива трошоците за превод, освен надополнување преку мобилни оператори (13,5% за MegaFon, 11,99% + 10 рубли за Beeline, 11% за МТС, 8,5% за Tele2).

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата во Мостбет може да се направи со помош на Visa, Mastercard, MIR, Wallet Visa Qiwi, Yandex.Money и да се префрли на банкарска сметка.

Време на повлекување:

 • за банкарски картички - до 3 работни дена
 • за други, веднаш.

Минималниот износ на повлекување е 100 рубли.

Максимална сума на повлекување:

 • за банкарски трансфер - 550 илјади рубли;
 • за картички - 100 илјади рубли;
 • за Qiwi Visa Wallet и Yandex.Money - 15 илјади рубли.

Нема комисија за надополнување и повлекување на средства.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, можете да поминете преку лична идентификација во букмејкерот и Првиот CUPIS.

Се вчитува ...