border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Cirrus, Wallet Visa Qiwi, Qiwi-terminal, MTS, итн.
Прв депозит за бонус 993999
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
8.0
Коефициенти
7,0
Погодност за плаќања
8.0
Поддршка
5,0
Бонуси и промоции
8.0
Претходна линија
8.0
Линија во живо
6.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
8,0 Коефициенти 8,0
7,0 Леснотија на плаќање 7.0
8,0 Поддршка 8.0
5,0 Бонуси и промоции 5.0
8,0 Линија во однапред 8.0
8,0 Линија во живо 8.0
6,0 Работливост 6.0

Преглед

Леон е букмејкер, идеален за почетници и аматери, кој лесно може да се нарече сигурен заради навремени плаќања, добра репутација и добри шанси.

Создаден од Леон во 2007 година, во Белизе, од Леон Гејминг Лимитед ( 1998 ). За правна работа преку Интернет, брендот Leon.ru е создаден во 2016 година. Работата на овој п.н.е. е насочена кон земјите на ЗНД. Предностите на Леон вклучуваат бонуси, брзи исплати, релативно високи коефициенти и добри издигнувања.

Букмејкерот нема копнени ЈПП, па можете да се обложувате само преку Интернет: постои и мобилна верзија на страницата и домашни апликации за iOS и Android. Од креативните, компанијата често држи оригинални рафли. На пример, можете да победите лет во борбен авион или да возите во оклопниот носач на персоналот.

П.н.е. Леон има одлична репутација. Тие нудат да поставите облози на најмалку 20 спортови, е-спортови, а на веб-страницата можете да најдете центар за натпревари со спортска статистика и просторија за покер ( лиценцирана од индиското племе Канаваке, Канада) .

Обложување во живо е тесна.

Правно име на компанијата: ДОО Леон, 123056, ул. Б. Грузинскаја, 42, пом. 2

Службата за поддршка работи со достоинство, има многу начини да ја надополнувате сметката и да повлекувате средства без провизија и даноци. Можете да контактирате со услугата преку е-пошта: help@leon.ru и преку образецот за повратни информации ..

Внимание: Рускиот букмејкер Леон и меѓународниот онлајн букмејкер Леон се различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за финансирање на вашата сметка на Леон: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Cirrus, Wallet Visa Qiwi, терминал Qiwi, МТС, Beeline, Megafon. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минимална сума на надополнување:

 • за Киви - 1 руба;
 • за картички и преку моб. оператори - 10 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за банкарски картички - 1 милион рубли;
 • за парична казна Visa Qiwi, терминал Qiwi, Megafon, Beeline - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата до Леон може да се изврши со помош на паричникот на паричникот Visa Qiwi ( минималниот износ за повлекување е 100 рубли, максимумот е 250 илјади рубли за еден трансфер ), бројот на трансфери е неограничен;

Време на повлекување:

 • за банкарски картички - неколку часа ( без вклучување на некои банки кои го обработуваат преносот во рок од 5 работни дена )
 • за паричникот Visa Qiwi - 1-2 часа.

Нема комисија за надополнување и повлекување на средства.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, може да се идентификувате во МЦЦИС „Здружение на букмејкери“.

 • Руските граѓани кои живеат во големи градови можат да повикаат курир до нивниот дом за да поминат идентификација;
 • во Евросет ( 50 рубли );
 • во точките на системот за контакт;
 • во канцеларијата на QIWI банка;
 • во точките на партнери на системот QIWI.

Ако веќе сте завршиле целосна идентификација во системот QIWI, нема да треба да бидете автентицирани со MCCIS.

Бонуси

Бонус 3999 рубли за првиот депозит

За да го добиете потребниот бонус:

 • да се регистрирате кај Леонард Леонард и да поминете идентификација во Еврос, QIWI или контакт;
 • направи првиот депозит;
 • резултат на потребниот износ на поени за бонус.

Откако го напрвивте својот прв депозит, ќе добиете бонус што ќе биде еднаков на 100% од собраната сума, но не може да надмине 3.999 рубли. Сите информации за вашиот бонус ќе ги најдете во делот „Моја сметка“.

Износот на бонусот ќе стане достапен за игри или плаќања само откако ќе соберете одреден број на поени - „леон“. Бројот на „леони“ се смета за следниов: Критериум = Износ на бонус / 2 На пример, да направите депозит од 3.999 рубли, износот на бонусот е 3.999 рубли. и за да го добиете треба да постигнете 2.000 бонус поени.

Пресметка на „леони“:

 • Добивате бонус поени за кој било облог направен во п.н.е. (во делот БЦ), без оглед на тоа дали облогот е одигран или не ( само откажаните облози не се разгледуваат ).
 • Наплата според формулата: Играше облогот - 1 леон за секои 50 рубли. нето добивка; Залогот не играше - 1 леон за секои 50 рубли. загуба; Враќање - исплата со коефициент 1.0.
 • Бонус поени не се доделуваат. На пример: Поставивте обложување од 4.000 рубли. со коефициент. 2.5. Ако облогот игра: Нето победа = 4.000 * 2,5 - 4.000 = 6.000 рубли. Имате 120 леони. Ако облогот не се игра: Загуба = 4 000 Бришење. Имате 80 леона.

Веднаш штом ќе го соберете потребниот број на поени за бонуси, бонусот автоматски ќе се кредитира на вашата сметка и ќе добиете известување по е-пошта.

Се вчитува ...