border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, MTS, Beeline, итн.
Прв депозит за бонус 25 000
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
6.0
Коефициенти
7,0
Погодност за плаќања
9.0
Поддршка
9.0
Бонуси и промоции
6.0
Претходна линија
6.0
Линија во живо
6.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
6,0 Коефициенти 6,0
7,0 Леснотија на плаќање 7.0
9,0 Поддршка 9.0
9,0 Бонуси и промоции 9.0
6,0 Линија во однапред 6.0
6,0 Линија во живо 6.0
6,0 Работливост 6.0

Преглед

Компанијата за обложување на обложувалници започна со работа во 2007 година, и доби лиценца за прифаќање облози во 2009 година. Таа стана многу популарна во легалниот сегмент за обложување на Интернет и се одликува од другите БЦ со голем избор на настани.

Во 2013 година, БК стана спонзор на тимот на руската Формула 1. Во 2016 година, тие први ја добија наградата „Runet“ за својата веб-страница - во номинацијата „Здравје, забава, рекреација“, а во 2017 година - им беше доделена Награда на народен бренд во категоријата „Спортски обложување“, како и генералниот партнер на рускиот фудбалски премиер лиги, па букмејкерот дава најголеми исплати за натпреварите на руското првенство.

Наставниот персонал на обложувалницата има околу 470 клубови во руските градови и тие користат комерцијален софтвер. Па, се разбира, во п.н.е. „LS“ ќе најдете домашни апликации за iOS и Android и целосна верзија на страницата.

Б.Ц. нуди да се обложувате на спорт, е-спорт, а на страницата ќе најдете мрежни преноси на спортски настани и спортски статистики од Бетрадар, може да се обложите за исходот на спортски натпревар, на одлуката на политички референдум или да го предвидите исходот на ТВ-шоу.

Листата на обложување во живо е просечна. Проценетата маргина во живо е 7-8,5%.

Правно име на компанијата: LLC Прва меѓународна компанија за обложување, Москва, 115054, 4-ти Монечиковиќ по., 7.

Службата за поддршка работи деноноќно преку е-пошта:
info@ligastavok.ru и телефон: 88005554455 . Да - LИВО разговор

Внимание: СРД „Лига Ставок“ и креатор на книги преку Интернет, Лига Ставок, со веб-страница во доменот .com. - различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за надополнување на сметка во обложувалницата: Виза, Мастеркард, МИР, Виза Киви Паричник, Вебмони, Јандекс.Мони, Монета.ру, МТС, Бејлин, Мегафон, Теле2, Свајазој, Евросет . Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 10 рубли.

Минималниот облог е 10 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за методи на картички - 550 илјади рубли;
 • за Алфа-клик - 500 илјади рубли;
 • за Виза Киви Паричник и Јандекс.Мони - 250 илјади рубли;
 • за Moneta.ru ( зависи од статусот на корисникот ) - 100 илјади рубли;
 • за Свјазоно, Вебмони, Мегафон и Теле2 - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли;
 • за Beeline - 5 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра, освен за мобилни оператори.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата во обложувалницата може да се изврши преку платните системи:

 • Виза, Мастеркард ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 75 илјади рубли );
 • Qiwi Wallet, Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 15 илјади рубли );
 • Moneta.ru ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 100 илјади рубли );
 • трансфер на банкарска сметка ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 550 илјади рубли );

Периодот на повлекување е моментален (со методи за картички - до 3 работни дена ). Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, ќе ви требаат:

 • да се регистрирате на веб-страницата на букмејкерот;
 • регистрирајте се на страницата или поврзете ја вашата сметка со тековната сметка на веб-страницата CUPIS;
 • земете пасош и поминете лична идентификација во некој од клубовите на обложувалницата.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Бонуси

Подарок Фрибет 25 000Р х2 при регистрација

П.н.е. „Лига на обложување“ им нуди бонус на нови клиенти - 25 000Р х2 за нови играчи .

1 500 ₽ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА, 1000 ₽ по регистрацијата на веб-страницата или апликацијата и 500 ₽ по добивањето на Клуб картичката!

50 000 ₽ ЗА ТОП-УП, 25 000 ₽ за првиот интерактивен облог на веб-страницата или во апликацијата и 25 000 ₽ за првото надополнување на Клуб картичката!

За да го добиете потребниот бонус:

 • Регистрирајте се на страницата;
 • Поврзи сметка до CUPIS;
 • Поминете ја идентификацијата во клубот „Обложување лига“.

Услови:

 • Freebet станува достапен само откако ќе помине идентификација;
 • Freebet може да се користи само еднаш;
 • облогот се прави само за целата сума на бесплатен бебе;
 • период на важност - 60 дена од денот на регистрација на страницата;
 • Добивките од Фрибет ќе бидат исплатени само откако ќе се направи интерактивен облог.

Freebet - бонус од обложувалниците, кој клиентот може да го искористи за да направи обложување со компанијата. Доколку облогот заврши со победа на клиентот, износот на бесплатниот бенефит се одзема од победата.

Како дел од акцијата, се спроведуваат три предлози:

 1. Фрибет 1000 Р за регистрација на страницата и / или Фрибет 500 Р за регистрација во кој било од клубовите за обложување на БК Лига. Максималниот можен износ на бесплатни средства за учесник во понудата за овој предлог е еднаков на 1500 Р;
 2. Freebet до 25 000 R за првиот интерактивен облог и / или freebet до 25 000 R за првото надополнување на клупската картичка кај касата во клубот БЦ Бет лига. Максималниот можен износ на бесплатни средства за учесник во понудата за овој предлог е 50.000 рубли;
 3. Враќање од губење во првиот месец. Еден учесник во промоцијата не може да добие повеќе од максималниот можен износ на бесплатни корпорации за учесник во промоцијата во една понуда за промоција.
Повеќе информации на веб-страницата на букмејкерот.
Се вчитува ...