border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, MTS, Beeline, итн.
Прв депозит за бонус 5000
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
9.0
Коефициенти
9.0
Погодност за плаќања
9.0
Поддршка
6.0
Бонуси и промоции
9.0
Претходна линија
9.0
Линија во живо
8.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
9,0 Коефициенти 9,0
9,0 Леснотија на плаќање 9.0
9,0 Поддршка 9.0
6,0 Бонуси и промоции 6.0
9,0 Претходна линија 9.0
9,0 Линија во живо 9.0
8,0 Производливост 8.0

Преглед

BetCity е руски п.н.е. основан во 2003 година од страна на Сергеј Самсоненко, сопственик на фудбалските и ракометните клубови Вардар (Македонија). За тоа време, БК успеа да прерасне во клучен играч на обложувалниците на ЗНД и Македонија и во 2017 година започна да прифаќа облози на Интернет.

Бетзити има околу 150 клубови за наставни кадри во руските градови. Тие користат софтвер за свој развој и, се разбира, во п.н.е. „LS“ ќе најдете домашни апликации за iOS и Android и вредна верзија на страницата.

Специјална функција:

 • ВИП обложување ќе ви овозможи да се обложите на поголема сума. Таквиот облог ќе биде прифатен или не прифатен по дискреционо право на компанијата.

П.н.е. понуди обложување за спорт, е-спорт, обезбедување на игра (суперекспрес), како и центар за натпревари со спортска статистика.

Линијата во живо е скромна. Просечната маргина во живо е 9%.

Правно име на компанијата: ДОО Фортуна, Русија, Ростов-на-Дон, ул. 20-та линија, d.22.

Услугата за поддршка е отворена околу часовникот. Операторите реагираат преку е-пошта: телефон@fox.ru телефон: 88001007475 и во разговор во живо.

Внимание: Betcity п.н.е. и онлајн букмејкерот Betcity со веб-страница во зоната на домен .com. - различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за финансирање на вашата сметка на Betsity: Visa, Mastercard, MIR, Wallet Visa Qiwi, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, MTS, Beeline, Megafon, Tele2, Svyaznoy, Euroset. Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 10 рубли.

Минималниот облог е 10 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за методи на картички - 550 илјади рубли;
 • за Алфа-клик - 500 илјади рубли;
 • за Виза Киви Паричник и Јандекс.Мони - 250 илјади рубли;
 • за Moneta.ru ( зависи од статусот на корисникот ) - 100 илјади рубли;
 • за Свјазоно, Вебмони, Мегафон и Теле2 - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли;
 • за Beeline - 5 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра, освен за мобилни оператори.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата до Betsity може да се изврши преку платни системи:

 • Виза, Мастеркард ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 75 илјади рубли );
 • Qiwi Wallet, Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 15 илјади рубли );
 • Moneta.ru ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 100 илјади рубли );
 • трансфер на банкарска сметка ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 550 илјади рубли );

Периодот на повлекување е моментален (со методи за картички - до 3 работни дена ). Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, ќе ви требаат:

 • да се регистрира на страницата;
 • посета на која било точка на обложување на Betcity;
 • претстави пасош;
 • наведете го бројот на сметката доделен по регистрацијата на страницата.

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Бонуси

Добредојдовте Фрибет 5000 рубли за регистрација

За да добиете бесплатен бебе, ќе ви требаат:

 1. Регистрирај се и автентикација
 2. Дополнете сметка за најмалку 500 рубли
 3. Направете една или повеќе облози со минимални коефициенти од 1,8 за износот на најмалку првиот депозит
 4. Добијте 5.000 рубли на вашата сметка за бонуси.
Услови на употреба:
 1. Freebet е еднаква на 50% од ПРВИОТ депозит, но не повеќе од 5000 рубли
 2. За да се запишете бесплатен бебе, потребно е да се исполнат условите во рок од 30 дена од денот на првото депонирање.
 3. Бесплатната плата се смета на сметката за бонуси во 9:00 часот по исполнувањето на условите.
 4. Победничките облози, за средства од сметката за бонуси, се кредитираат на главната сметка во форма на нето победа (добивка износ минус износ на обложување).
 5. Повлекувањето од сметката за бонуси не е можно.
 6. Датумот на истекување на бонусот е 30 дена од денот на кредитирање на сметката за бонуси. Бонус-средствата може да се стават еднаш на настан / натпревар.
. Бонусот ќе биде достапен од 09.08.2018 година (12:00 часот - 12/31/2018 (23:59) . сайте . Повеќе информации може да се најдат на веб-страницата .
Се вчитува ...