border=0
Меню Мени
Начини на плаќање Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Webmoney, Yandex.Money, Moneta.ru, MTS, Beeline, итн.
Прв депозит за бонус 2500 година
Апликации за мобилни телефони IOS Android
Јазици Руски
Во живо е таму
10,0
Сигурност
8.0
Коефициенти
9.0
Погодност за плаќања
9.0
Поддршка
9.0
Бонуси и промоции
9.0
Претходна линија
9.0
Линија во живо
9.0
Производство
10,0 Сигурност 10.0
8,0 Коефициенти 8,0
9,0 Леснотија на плаќање 9.0
9,0 Поддршка 9.0
9,0 Бонуси и промоции 9.0
9,0 Претходна линија 9.0
9,0 Линија во живо 9.0
9,0 Производливост 9.0

Преглед

Букмејкерот Bet-Match започна со работа во 2009 година во Русија, легализирана во сегментот на Интернет во 2017 година.

П.н.е. е ценет од високите стандарди на услуги, како и иновативниот пристап, кој му овозможува на компанијата брзо да ги развива и зазема првите позиции.

Веќе сега, десетици илјади клиенти веруваат во марката Parimatch во Русија. Нивната главна цел е континуиран развој и скалирање на можностите и услугите што можат да ги понудат.

П.н.е. понуди обложување на спорт, е-спорт, шоу-бизнис, телевизиски емисии, политика, а исто така обезбеди и центар за натпревари со спортска статистика.

Посебни карактеристики од Parimatch:

 • Функцијата CashOut ви дава можност во секое време да побарате пресметка на вашиот премиер или обложување во живо. Одлуката е донесена од п.н.е. Во случај на задоволително решение, износот веднаш се кредитира на сметката.
 • Функцијата ВИП за обложување ќе биде достапна ако состојбата на вашата сметка е 300 или повеќе американски долари, но исто така е неопходно состојбата на сметката да биде повисока од дозволениот максимум за одреден натпревар и само за обложувалници, кои мора да бидат поставени најмалку 20 минути пред настанот. Минималниот износ за ваков облог е 100 долари. Одлуката е донесена од п.н.е. Максималната исплата е 1 милион долари.
 • Функцијата „Нарачки за коефициенти“ ви овозможува да се обложувате со букмејкер со поголеми коефициенти отколку што е дадено во редот. Стапката мора да биде најмалку 1000 долари. Одлуката е донесена од СРД, и покрај фактот дека бараниот сооднос не може да го надмине оригиналот за повеќе од 10%.

Широчината на линијата и сликарството во живо на високо ниво. Просечната маргина во живо е 8,5%.

Правно име на компанијата: Бетинг ДОО, Русија, Ростов-на-Дон, 344091, ул. Малиновски, г. 3D.

Сервисот за поддршка работи околу часовникот, операторите одговараат преку е-пошта: support@parimatch.ru телефон: 88007707371 и во разговор во живо.

Внимание: Рускиот п.н.е. „Пари-натпревар“ и истиот он-лајн букмејкер со веб-страница во доменот зоната .com се различни, правно неповрзани компании.

Начини на плаќање:

Надополнување на сметката

Начини за надополнување на сметка на „Пари-натпревар“: Виза, Мастеркард, МИР, Виза Киви Паричник, Вебмони, Јандекс.Мони, Moneta.ru, МТС, Бејлин, Мегафон, Теле2, Свајазој, Евросет ". Повеќе информации за плаќањата на веб-страницата за букмејкери.

Минималната сума на надополнување е 10 рубли.

Минималната понуда е 20 рубли.

Максимална сума на надополнување:

 • за методи на картички - 550 илјади рубли;
 • за Алфа-клик - 500 илјади рубли;
 • за Виза Киви Паричник и Јандекс.Мони - 250 илјади рубли;
 • за Moneta.ru ( зависи од статусот на корисникот ) - 100 илјади рубли;
 • за Свјазоно, Вебмони, Мегафон и Теле2 - 15 илјади рубли;
 • за МТС - 14.999 рубли;
 • за Beeline - 5 илјади рубли.

Сите депозити се кредитираат веднаш. Компанијата ги покрива вашите трошоци за надополнување на сметката за игра, освен за мобилни оператори.

Повлечете средства

Повлекувањето на средствата на „Pari-натпревар“ може да се изврши преку системите за плаќање:

 • Виза, Мастеркард ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 75 илјади рубли );
 • Qiwi Wallet, Yandex.Money ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 15 илјади рубли );
 • Moneta.ru ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 100 илјади рубли );
 • трансфер на банкарска сметка ( минималниот износ на повлекување е 10 рубли; максимумот е 550 илјади рубли );

Максималната исплата на стандардната линија е 29 милиони рубли.

Периодот на повлекување е моментален (со методи за картички - до 3 работни дена ). Компанијата ги покрива вашите трошоци за трансфер на пари.

Верификација

За да ги користите услугите на овој букмејкер, ќе ви требаат:

 • да се регистрира на страницата;
 • Потврдете го мобилниот број
 • поставете фотографии во боја или скенирани копии од документи во делот „Подесувања на сметката“ ( пасош, потврда за регистрација на физичко лице или сертификат за осигурување на задолжително пензиско осигурување ).
 • поминете низ постапката за идентификација во КУПИС;

Внимание: Данок на добивка

Според став 1 од чл. 214,7 од даночниот законик на Руската Федерација, букмејкерот мора да го задржи данокот на личен доход во износ од 13%. Данокот се одзема од разликата помеѓу висината на исплатените добивки и износот на направениот интерактивен облог.

Бонуси

Понудата за бонус е достапна за нови клиенти на Parimatch, кои се регистрираа од 06.01.2018 до 30.08.2018 година и го активираа бонусот за време на регистрацијата.

За да учествувате во акцијата, потребно е:

 1. надополнете ја вашата сметка со една исплата во износ од 500 руски рубли во рок од 7 дена од денот на регистрацијата.
 2. Максималниот износ на бонус е 2500 руски рубли.
 3. Првиот депозит на сметката за игра се смета за промотивен.
 4. Средствата за бонус ќе бидат кредитирани во рок од 72 часа од моментот на промоцијата.
сайте букмекера. Повеќе информации на веб-страницата на букмејкерот.

Периодично, компанијата лансира бонуси за добредојде за нови клиенти.

Се вчитува ...