border=0
Меню Мени

Поставете облози на борба WILDER VS FUR и освоите вредни награди со 1x Bet!

Дел: Акции на БК

1xBet рафлери од вредни награди во чест на жестоката борба на Вилдер со Фјури!

Сè што ви треба:

 1. Регистрирај се за 1xStavka.ru
 2. Направете обложување на битката (износот на облогот мора да биде најмалку 500 рубли)
 3. Добијте билети за лотарија за секој облог од 2 ноември до 1 декември 2018 година
 4. Победете вредни награди на 2 декември 2018 година!

Награди

Прво место: SONY Smart TV | XD85 | ЛЕР | 85 инчи (1 победник)

2. место: Дрон DJI Mavic PRO Платина (2 победници)

3-то место: Apple Watch 4 (3 победници)

Бонус поени:

 • 10.000 бонус поени (10 победници)
 • 5.000 поени за бонуси (20 победници)
 • 2.000 бонус поени (30 победници)
 • 1.000 поени за бонус (50 добитници)
 • 500 поени за бонуси (100 добитници)
 • 200 бонус поени (200 победници)
 • 100 поени за бонуси (300 добитници)
 • 50 поени за бонуси (400 добитници)

Повеќе информации за промоцијата може да се најдат на веб-страницата на букмејкерот. Среќно

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Залог без ризик до 10 € од 1 x обложување!

Направете пари без ризик!

Поставете облози на борбата „Александар Усик - Тони Белив“, што ќе се одржи на 11.11.2018 година и 1xBet ќе ви ги врати во случај на неуспех! Некои од нив дефинитивно ќе изгубат, но не и вие! Обложи се на омилениот борец и победи со 1xBet!

Акциите на БК

Залог без ризик до 10 € од 1 x обложување!

Направете пари без ризик!

Поставете облози на борбата „Александар Усик - Тони Белив“, што ќе се одржи на 11.11.2018 година и 1xBet ќе ви ги врати во случај на неуспех! Некои од нив дефинитивно ќе изгубат, но не и вие! Обложи се на омилениот борец и победи со 1xBet!

Акциите на БК

Постојана акција - Битка на изрази од 1хбет. Победи автомобил секој месец

НАЈГОЛЕМИОТ ПОБЕДНИЦИ ТОТАЛНО освои автомобил во еден месец

Акциите на БК

Постојана акција - Битка на изрази од 1хбет. Победи автомобил секој месец

НАЈГОЛЕМИОТ ПОБЕДНИЦИ ТОТАЛНО освои автомобил во еден месец

Акциите на БК

1xbet есенска лотарија со главна награда - сосема нов автомобил

Еден чекор подалеку од сон! Дополнете ја вашата сметка - победи на Фолксваген Артеон!

Акциите на БК

1xbet есенска лотарија со главна награда - сосема нов автомобил

Еден чекор подалеку од сон! Дополнете ја вашата сметка - победи на Фолксваген Артеон!

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.