border=0
Меню Мени

Влегов внатре Стави го Заминав Промоција од п.н.е. 1х

Дел: Акции на БК

Три клуба, а со секој од нив имате шанса да добиете сосема нов автомобил! Изберете клуб со кој сакате да учествувате во акцијата.

1. ФК Локомотив

Поставете облози на шампионот на Русија и направете бесплатни предвидувања за натпревари со нивно учество, за што ќе добиете поени. Колку повеќе поени, толку повеќе шанси.

Базен за награди: Киа СПОРТЕС

Облози кои учествуваат во промоцијата:

Облозите направени на игри со учество на ФК Локомотив пред 9 декември 2018 година учествуваат во Промоцијата, додека коефициентот на настанот за натпревари мора да биде најмалку 1,5.

Drawдрепката ќе се одржи на 9 декември 2018 година. на стадионот „Локомотива“. Willе биде објавен подетално на веб-страницата на букмејкерот.

Пресметка на Бројот на точки, за облози:

 • од 100 рубли - 1 поен.
 • од 500 рубли - 6 поени.
 • од 1000 рубли - 15 поени.
 • од 3000 рубли - 50 поени.
 • од 6000 рубли - 110 поени.
 • од 15.000 рубли - 350 поени.
 • од 30.000 рубли - 750 поени.
 • од 75000 рубли - 2000 поени.

Може да се добие точка за:

Лево слободно предвидување за играта со ФК Локомотив - 1 поен.

Содржи примери:

 1. Стапка од 100 рубли - натрупана 1 поен (од 100 рубли - 1 поен)
 2. Оценете 800 рубли - натрупани 6 поени (од 500 рубли - 6 поени)
 3. Оценете 7000 рубли - натрупани 110 поени (од 6000 рубли - 110 поени)
Пред ждрепката, сите акумулирани точки автоматски се претвораат во купони со уникатни броеви кои ќе учествуваат на ждрепката: „1 бод = 1 купон“.

2. ФК Зенит

Направете облози за екипата на Сергеј Семак, а исто така оставете бесплатни предвидувања за натпреварите со нивно учество и освојат поени. Колку повеќе поени, толку повеќе шанси.

Базен за награди: Нисан ASHАШКА

Облози кои учествуваат во промоцијата:

Облозите направени на веб-страницата за игри со учество на ФК Зенит пред 2 декември 20187 ќе учествуваат во Промоцијата, додека коефициентот на настанот треба да биде најмалку 1,5.

Пресметка на Бројот на точки, за облози:

 • од 100 рубли - 1 поен.
 • од 500 рубли - 6 поени.
 • од 1000 рубли - 15 поени.
 • од 3000 рубли - 50 поени.
 • од 6000 рубли - 110 поени.
 • од 15.000 рубли - 350 поени.
 • од 30.000 рубли - 750 поени.
 • од 75.000 рубли - 2.000 поени.

Може да се добие точка за:

Состави бесплатна прогноза за играта со учество на ФК Зенит - 1 поен.

Пред ждрепката, сите акумулирани точки автоматски се претвораат во купони со уникатни броеви кои ќе учествуваат на ждрепката: „1 бод = 1 купон“.

3. ФК Краснодар

Обложувајте се на натпреварите со биковите и, исто така, направете бесплатни предвидувања на натпреварите со нивно учество и освојат поени. Колку повеќе поени, толку повеќе шанси.

Базен за награди: Хјундаи КРЕТА

Облози кои учествуваат во промоцијата:

Обложувањата направени на игри вклучени во ФК Краснодар до 9 декември 2018 година учествуваат во Промоцијата, додека коефициентот на настанот за натпревари мора да биде најмалку 1,5.

Drawдрепката ќе се одржи на 9 декември 2018 година. на стадионот „Локомотива“. Willе биде објавен подетално на веб-страницата на букмејкерот.

Пресметка на Бројот на точки, за облози:

 • од 100 рубли - 1 поен.
 • од 500 рубли - 6 поени.
 • од 1000 рубли - 15 поени.
 • од 3000 рубли - 50 поени.
 • од 6000 рубли - 110 поени.
 • од 15.000 рубли - 350 поени.
 • од 30.000 рубли - 750 поени.
 • од 75000 рубли - 2000 поени.

Може да се добие точка за:

Лево слободно предвидување за играта со учество на ФК Краснодар - 1 поен.

Содржи примери:

 1. Стапка од 100 рубли - натрупана 1 поен (од 100 рубли - 1 поен)
 2. Оценете 800 рубли - натрупани 6 поени (од 500 рубли - 6 поени)
 3. Обложување 7000 рубли - натрупани 110 поени (од 6000 рубли - 110 поени) Пред ждрепката, сите акумулирани поени автоматски се претвораат во купони со уникатни броеви што ќе учествуваат во ждрепката: „1 поен = 1 купон“.
1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Победи автомобил за секој натпревар во БК Леон

Главниот настан во годината е Светскиот шампионат, а ова е одлична можност да ги израдуваме сите fansубители на фудбалот со жешки промоции, што го прави БК Леон.

Акциите на БК

Победи автомобил за секој натпревар во БК Леон

Главниот настан во годината е Светскиот шампионат, а ова е одлична можност да ги израдуваме сите fansубители на фудбалот со жешки промоции, што го прави БК Леон.

Акциите на БК

Добијте милион од п.н.е. Леон!

Светското првенство е важен настан во сезоната, што БК Леон едноставно не можеше да го игнорира. Букмејкерот им дава можност на сите footballубители на фудбалот да добијат парични награди, со вкупен награден фонд од 1.000.000 рубли!

Акциите на БК

Добијте милион од п.н.е. Леон!

Светското првенство е важен настан во сезоната, што БК Леон едноставно не можеше да го игнорира. Букмејкерот им дава можност на сите footballубители на фудбалот да добијат парични награди, со вкупен награден фонд од 1.000.000 рубли!

Акциите на БК

300 подароци од п.н.е. Беткити!

Бетзити има 15 години, а букмејкерот ви дава 300 подароци!

Акциите на БК

300 подароци од п.н.е. Беткити!

Бетзити има 15 години, а букмејкерот ви дава 300 подароци!

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.