border=0
Меню Мени

Стратегии

Се вчитува ...

Стратегии

Стратегија за обложување на Оскар Гринд

Оскар Гринд, чие презиме потекнува од „мелење“, што во коцкање и обложување значи - мелница, личност која игра по принципот „малку, но стабилна“.

Стратегии

Стратегија за обложување на Оскар Гринд

Оскар Гринд, чие презиме потекнува од „мелење“, што во коцкање и обложување значи - мелница, личност која игра по принципот „малку, но стабилна“.

Стратегии

Критериум на Кели

Критериумот на Кели е стратегија именувана по креаторот на он Лери Кели, која помага да се одреди големината на облогот со употреба на теорија на веројатност, статистика и информации за нивно знаење.

Стратегии

Критериум на Кели

Критериумот на Кели е стратегија именувана по креаторот на он Лери Кели, која помага да се одреди големината на облогот со употреба на теорија на веројатност, статистика и информации за нивно знаење.

Стратегии

Метод на напад на резервоарот

Методот на резервоар на напад е финансиска стратегија во спортското обложување, што во суштина ја дели банката во неколку текови (резервоари), од кои секоја се пумпа одделно од другите.

Стратегии

Метод на напад на резервоарот

Методот на резервоар на напад е финансиска стратегија во спортското обложување, што во суштина ја дели банката во неколку текови (резервоари), од кои секоја се пумпа одделно од другите.

Стратегии

Како да се минимизираат ризиците во обложувалници?

Спортското обложување, како и другите видови коцкање, е невозможно без ризик. Тој е тој што ги стимулира лудоманите да се обложуваат и предизвикува желба за лесни пари. Сепак, професионалците ги знаат правилата, благодарение на што тие успеваат да излезат во плус и да останат во живот, за разлика од почетниците.

Стратегии

Како да се минимизираат ризиците во обложувалници?

Спортското обложување, како и другите видови коцкање, е невозможно без ризик. Тој е тој што ги стимулира лудоманите да се обложуваат и предизвикува желба за лесни пари. Сепак, професионалците ги знаат правилата, благодарение на што тие успеваат да излезат во плус и да останат во живот, за разлика од почетниците.

Стратегии

Стратегија за обложување - Трикси

Системот за обложување Trixie ви овозможува да направите грешка во еден исход, без да изгубите победа. За разлика од редовниот експресен воз, во кој без да погодите еден исход, вие ги губите сите заработки.

Стратегии

Стратегија за обложување - Трикси

Системот за обложување Trixie ви овозможува да направите грешка во еден исход, без да изгубите победа. За разлика од редовниот експресен воз, во кој без да погодите еден исход, вие ги губите сите заработки.

Стратегии

Омилено обложување. Тенис

Особеноста на тенисот е во тоа што во овој спорт сензациите не се случуваат толку често колку што се во фудбалот или хокејот.

Стратегии

Омилено обложување. Тенис

Особеноста на тенисот е во тоа што во овој спорт сензациите не се случуваат толку често колку што се во фудбалот или хокејот.

Стратегии

Залог за жолт картон

Некој може да биде изненаден, но има многу варијанти на облози на жолти картони.

Стратегии

Залог за жолт картон

Некој може да биде изненаден, но има многу варијанти на облози на жолти картони.

Стратегии

Топ 4 стратегии за обложување во кошарка

Еве ги првите 4 стратегии за кошарка.

Стратегии

Топ 4 стратегии за обложување во кошарка

Еве ги првите 4 стратегии за кошарка.

Стратегии

Стратегија за фаќање Стапки на осигурување

Онаму каде што е поправилно да се избере тим кој не е меѓу фаворитите и да победи многу.

Стратегии

Стратегија за фаќање Стапки на осигурување

Онаму каде што е поправилно да се избере тим кој не е меѓу фаворитите и да победи многу.

Стратегии

Стратегија за рамно обложување (фиксен процент на банката)

Дали постои безбедна стратегија што е загарантирана да се оствари профит? Да, оваа стратегија се нарекува рамна.

Стратегии

Стратегија за рамно обложување (фиксен процент на банката)

Дали постои безбедна стратегија што е загарантирана да се оствари профит? Да, оваа стратегија се нарекува рамна.

Стратегии

Стратегија за обложување во живо

Главниот елемент на оваа стратегија е вашата способност да ја почувствувате играта.

Стратегии

Стратегија за обложување во живо

Главниот елемент на оваа стратегија е вашата способност да ја почувствувате играта.

Стратегии

Омилена стратегија за обложување на цели

Нема смисла да се стави ред на натпреварот, за кој букмејкерот дава мали шанси за победа на тимот.

Стратегии

Омилена стратегија за обложување на цели

Нема смисла да се стави ред на натпреварот, за кој букмејкерот дава мали шанси за победа на тимот.

Стратегии

Стратегија за спортско обложување на ifифен

Системот во најголем дел беше дизајниран за играње хокеј, но може да се користи и во други спортови.

Стратегии

Стратегија за спортско обложување на ifифен

Системот во најголем дел беше дизајниран за играње хокеј, но може да се користи и во други спортови.

Стратегии

Малку позната стратегија за обложување на шампиони

Вие нема да добиете специјалисти кои би разбрале малку познати првенства.

Стратегии

Малку позната стратегија за обложување на шампиони

Вие нема да добиете специјалисти кои би разбрале малку познати првенства.

Стратегии

С8 Стратегија за обложување

S8 игроки в букмекерских конторах могут значительно увеличить доход при одновременном уменьшении риска, делая экспресс-ставки и применяя системы. Користејќи ја стратегијата S8 , играчите во букмејкерите можат значително да ги зголемат приходите додека го намалуваат ризикот со правење експресни облози и со користење на системи.

Стратегии

С8 Стратегија за обложување

S8 игроки в букмекерских конторах могут значительно увеличить доход при одновременном уменьшении риска, делая экспресс-ставки и применяя системы. Користејќи ја стратегијата S8 , играчите во букмејкерите можат значително да ги зголемат приходите додека го намалуваат ризикот со правење експресни облози и со користење на системи.

Стратегии

Стратегија за обложување - Дого

Ако сте подготвени дека профитот ќе дојде на голема далечина, оваа стратегија може да ви одговара.

Стратегии

Стратегија за обложување - Дого

Ако сте подготвени дека профитот ќе дојде на голема далечина, оваа стратегија може да ви одговара.

Стратегии

Стратегија за обложување - еднаква / чудна

Стратегијата за необично обложување е можност да се игра на 2 варијанти на вкупно.

Стратегии

Стратегија за обложување - еднаква / чудна

Стратегијата за необично обложување е можност да се игра на 2 варијанти на вкупно.

Стратегии

Стратегија за обложување - Оценка

Со право на покачување, не само искусни, туку и почетници кои можат да заработат со тоа.

Стратегии

Стратегија за обложување - Оценка

Со право на покачување, не само искусни, туку и почетници кои можат да заработат со тоа.

Стратегии

Омилена стратегија за обложување

Вреди да се запамети дека фаворитите се сосема различни.

Стратегии

Омилена стратегија за обложување

Вреди да се запамети дека фаворитите се сосема различни.

Стратегии

Стратегија за обложување на аутсајдер

Предноста на оваа стратегија е висок сооднос.

Стратегии

Стратегија за обложување на аутсајдер

Предноста на оваа стратегија е висок сооднос.

Стратегии

Сакате да бидете успешни и да ги победите резервациите? Стабилен да бидете победник? За ова, неопходно е не само да се обложувате на спорт користејќи професионални предвидувања, туку и да ги разберете и примените стратегиите за обложување во пракса. Случајна и хаотична игра е за почетници. Willе доведе само до брза или еднократна добивка и на крајот ќе резултира со загуби. Дури и за професионалните играчи, губењето облози не е невообичаено. За да бидете во плус, треба да користите систем или метод што ви овозможува да блокирате загуби. Овие се стратегии за обложување што можете да ги прочитате во овој дел.