Новости

Се вчитува ...

Новости

Yandex ќе биде казнет со рекламирање на букмејкер

ФАС Русија го обвини пребарувачот „Јандекс“ за рекламирање за БК Фонбет за време на Светскиот куп во Русија.

Новости

Yandex ќе биде казнет со рекламирање на букмејкер

ФАС Русија го обвини пребарувачот „Јандекс“ за рекламирање за БК Фонбет за време на Светскиот куп во Русија.

Новости

Бетзити е во ТОП500 од најголемите компании во Русија

Според РБЦ, најголемите руски компании го вклучиле легалниот руски букмејкер Беткит.

Новости

Бетзити е во ТОП500 од најголемите компании во Русија

Според РБЦ, најголемите руски компании го вклучиле легалниот руски букмејкер Беткит.

Новости

Рекламирањето букмејкери на YOUTUBE сега е официјално забрането

YouTube неодамна направи измени во политиката на својот ресурс, а сега рекламирањето на обложувалници во видеа е забрането и ќе биде блокирано.

Новости

Рекламирањето букмејкери на YOUTUBE сега е официјално забрането

YouTube неодамна направи измени во политиката на својот ресурс, а сега рекламирањето на обложувалници во видеа е забрането и ќе биде блокирано.

Новости

Играчот БК Олимп заработи 1 милион рубли!

Клиентот на БК Лимп беше во можност да го предвиди исходот од сите 5 настани од Купот на Русија и да однесе 1 милион рубли!

Новости

Играчот БК Олимп заработи 1 милион рубли!

Клиентот на БК Лимп беше во можност да го предвиди исходот од сите 5 настани од Купот на Русија и да однесе 1 милион рубли!

Новости

Fonbet.ru го зголеми добредојдениот бонус на 10.000 рубли!

ukmekerskaya канцеларија Фонбет го зголеми износот на безобраз од 5000 рубли на 10.000! Во исто време, за разлика од другите букмејкери, бонусот од Фонбет може да се искористи на сите облози и коефициенти без ограничувања.

Новости

Fonbet.ru го зголеми добредојдениот бонус на 10.000 рубли!

ukmekerskaya канцеларија Фонбет го зголеми износот на безобраз од 5000 рубли на 10.000! Во исто време, за разлика од другите букмејкери, бонусот од Фонбет може да се искористи на сите облози и коефициенти без ограничувања.

Новости

Конкурентите на Бетсити работат надвор од благајните

Ukmeker Betcity ги надмина своите конкуренти во приходите за 2017 година. Изненадувачки, има помалку основни поени за примање облози во канцеларијата отколку кај другите. Сомнежот падна врз работата на други п.н.е. од готовина.

Новости

Конкурентите на Бетсити работат надвор од благајните

Ukmeker Betcity ги надмина своите конкуренти во приходите за 2017 година. Изненадувачки, има помалку основни поени за примање облози во канцеларијата отколку кај другите. Сомнежот падна врз работата на други п.н.е. од готовина.

Новости

Букмејкерот Леон ги пресмета сите облози на Хабиб

П.н.е. Леон им бил платен на сите што се обложувале на Кабиб, и покрај веројатноста за промена на одлуката заснована врз резултатите од битката.

Новости

Букмејкерот Леон ги пресмета сите облози на Хабиб

П.н.е. Леон им бил платен на сите што се обложувале на Кабиб, и покрај веројатноста за промена на одлуката заснована врз резултатите од битката.

Новости

БК Бвин прифаќа обложувалници за филм за Оскар

Многу наскоро ќе биде објавен филмот „Човек на Месечината“, за кој тврди Оскар. Правниот букмејкер Бвин верува дека филмот ги има сите шанси да освои награда.

Новости

БК Бвин прифаќа обложувалници за филм за Оскар

Многу наскоро ќе биде објавен филмот „Човек на Месечината“, за кој тврди Оскар. Правниот букмејкер Бвин верува дека филмот ги има сите шанси да освои награда.