border=0
Меню Мени

База на знаење

Се вчитува ...

База на знаење

Вие наспроти букмејкер

Како по правило, кога дискутираат букмејкери на форуми, играчите сметаат дека е нереално да ги тепате. Главните предности на букмејкерот се: возбуда на подобро, силна линија од експерти, промени во коефициенти во редот, итн. Се чини дека играчите немаат никакви шанси, но ова може да се тврди.

База на знаење

Вие наспроти букмејкер

Како по правило, кога дискутираат букмејкери на форуми, играчите сметаат дека е нереално да ги тепате. Главните предности на букмејкерот се: возбуда на подобро, силна линија од експерти, промени во коефициенти во редот, итн. Се чини дека играчите немаат никакви шанси, но ова може да се тврди.

База на знаење

Понуди за враќање

Стапки на наплата - прилично честа појава во животот на вентилаторот за обложување. Честопати, се јавува при реосигурување и облози со нула хендикеп или целосен вкупен број (на пример, вкупно над / под 3).

База на знаење

Понуди за враќање

Стапки на наплата - прилично честа појава во животот на вентилаторот за обложување. Честопати, се јавува при реосигурување и облози со нула хендикеп или целосен вкупен број (на пример, вкупно над / под 3).

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Обложување вилушки - што е тоа и како да се пресмета?

Сакате да научите како да профитирате од одреден настан, без оглед на исходот?

База на знаење

Обложување вилушки - што е тоа и како да се пресмета?

Сакате да научите како да профитирате од одреден настан, без оглед на исходот?

База на знаење

Фудбалски статистики од WILDSTAT

WildStat е услуга со многу мал број статистики за турнири.

База на знаење

Фудбалски статистики од WILDSTAT

WildStat е услуга со многу мал број статистики за турнири.

База на знаење

Извор на обложување за обложување на спортисти

Изворот е посоодветен за почетници во светот на обложување, сите информации на страницата се насочени кон обука.

База на знаење

Извор на обложување за обложување на спортисти

Изворот е посоодветен за почетници во светот на обложување, сите информации на страницата се насочени кон обука.

База на знаење

Разберете ја услугата за обложување

Голем минус за корисниците што зборуваат руски јазик, бидејќи страницата се одржува на англиски јазик.

База на знаење

Разберете ја услугата за обложување

Голем минус за корисниците што зборуваат руски јазик, бидејќи страницата се одржува на англиски јазик.

База на знаење

Спортски и аналитички ресурс Squawka

Голем минус за корисниците што зборуваат руски јазик - страницата се одржува на англиски јазик.

База на знаење

Спортски и аналитички ресурс Squawka

Голем минус за корисниците што зборуваат руски јазик - страницата се одржува на англиски јазик.

База на знаење

Betexplorer: услуга за споредба на шансите

Главниот недостаток на овој ресурс е недостигот на верзија на руски јазик. Услугата работи само на англиски јазик.

База на знаење

Betexplorer: услуга за споредба на шансите

Главниот недостаток на овој ресурс е недостигот на верзија на руски јазик. Услугата работи само на англиски јазик.

База на знаење

Кои се каперите?

Вистинските убијци веројатно нема да го споделат своето искуство и освојувањето стратегии за обложување на обложувалници со вас.

База на знаење

Кои се каперите?

Вистинските убијци веројатно нема да го споделат своето искуство и освојувањето стратегии за обложување на обложувалници со вас.

База на знаење

Офлајн или мрежно обложување? Што да се даде предност?

Овде ги споредуваме офлајн и мрежните смајли, преку анализа на нивните предности и недостатоци.

База на знаење

Офлајн или мрежно обложување? Што да се даде предност?

Овде ги споредуваме офлајн и мрежните смајли, преку анализа на нивните предности и недостатоци.

База на знаење

Експрес

За да заработите пари на експресниот воз, сите избори во него мора да победат.

База на знаење

Експрес

За да заработите пари на експресниот воз, сите избори во него мора да победат.

База на знаење

Ординар

Обичните облози од типот се сметаат за најпопуларни меѓу играчите во п.н.е.

База на знаење

Ординар

Обичните облози од типот се сметаат за најпопуларни меѓу играчите во п.н.е.

База на знаење

Однос на инвестиција. Калкулатор за обложување на спортските обложувалници

Благодарение на формулата, можете да го пресметате процентот на стапка на успех.

База на знаење

Однос на инвестиција. Калкулатор за обложување на спортските обложувалници

Благодарение на формулата, можете да го пресметате процентот на стапка на успех.

База на знаење

Пресметка на маргината на букмејкерот

Излегува дека букмејкерите земаат мал дел од секој коефициент, на кој, всушност, почива нивниот бизнис.

База на знаење

Пресметка на маргината на букмејкерот

Излегува дека букмејкерите земаат мал дел од секој коефициент, на кој, всушност, почива нивниот бизнис.

База на знаење

Тоте

Главната предност на тоталот е големата големина на џекпотот, но тука се шансите да се добие како на лотарија.

База на знаење

Тоте

Главната предност на тоталот е големата големина на џекпотот, но тука се шансите да се добие како на лотарија.

База на знаење

Регистрација во CUPIS

Односите меѓу Руската Федерација и играчите станаа легални по владината уредба за легализација на пазарот на букмејкери преку Интернет во земјата.

База на знаење

Регистрација во CUPIS

Односите меѓу Руската Федерација и играчите станаа легални по владината уредба за легализација на пазарот на букмејкери преку Интернет во земјата.

База на знаење

Тоте Фонбет

Фонбет Тото е многу популарен, поради што се одвива голем награден фонд и џекпот до 50 милиони рубли!

База на знаење

Тоте Фонбет

Фонбет Тото е многу популарен, поради што се одвива голем награден фонд и џекпот до 50 милиони рубли!

База на знаење

Стапки за надополнување преку мобилен телефон

Секогаш можете да ја користите вашата мобилна сметка за да направите депозит во п.н.е.

База на знаење

Стапки за надополнување преку мобилен телефон

Секогаш можете да ја користите вашата мобилна сметка за да направите депозит во п.н.е.

База на знаење

Делот База на знаење ве запознава со важни аспекти и фундаментални информации за обложување на спортови. За да го направите ова, треба да ги разберете основните деловни модели на п.н.е., терминологија, методи за пресметување на стапки и други важни концепти. Без целосно потопување, тоа нема да успее. Затоа, мора да се запознаете со аспектите на обложување и другите карактеристики на играта со букмејкерите.