border=0
Меню Мени

Најдобар новогодишен подарок од БЦ Леон.ру!

Дел: Акции на БК

Во декември 2018 година, имате шанса да остварите патување во земјата на соништата. Но, подароците од п.н.е. Леон не завршуваат тука. Канцеларијата подготви парични награди за 70.000 рубли.

За да учествувате, ви требаат:

 • Направете облози во живо или однапред
 • Износ на понудата најмалку 500 рубли
 • Минимален сооднос 1.3
 • Може да се обложите на кој било спортски настан.
 • Победи!

Колку е поголема шансите и износот на облогот, толку поголема ќе можете да напредувате во пласманот на учесниците.

На 1 јануари 2019 година, резултатите ќе бидат објавени и 20 учесници ќе добијат:

 • 1 место: патување во која било земја вредна 150.000 рубли;
 • 2-то место: 25.000 рубли;
 • 3-то место: 10.000 рубли;
 • Од 4 до 6 места: 5.000 рубли;
 • Од 7-ми до 10-то места: 2.500 рубли;
 • Од 11-ти до 20-то место: 1.000 рубли.

Можете да дознаете повеќе за условите на промоцијата на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Стави го - напиши! Промоција од п.н.е. Леон

Секој е поврзан со каспискиот товар. За некои тоа е loveубов, за некои тоа е пресметка, но за некои тоа е само добра музика. Ако се сметате за обожавател на оваа легендарна рап група, тогаш ќе ви се допадне подарок од БЦ ЛЕОН!

Акциите на БК

Стави го - напиши! Промоција од п.н.е. Леон

Секој е поврзан со каспискиот товар. За некои тоа е loveубов, за некои тоа е пресметка, но за некои тоа е само добра музика. Ако се сметате за обожавател на оваа легендарна рап група, тогаш ќе ви се допадне подарок од БЦ ЛЕОН!

Акциите на БК

Јасна промоција од п.н.е. Леон.ру

Ако ви недостасуваат 2000-тите, романтиката на тремови, мирисот на кожа и половина милион рубли во багажникот на Лада, тогаш оваа промоција е за вас!

Акциите на БК

Јасна промоција од п.н.е. Леон.ру

Ако ви недостасуваат 2000-тите, романтиката на тремови, мирисот на кожа и половина милион рубли во багажникот на Лада, тогаш оваа промоција е за вас!

Акциите на БК

Обложи се на хокејот и победи со БК Леон.ру

Сезоната на хокејот веќе го доби својот интензитет, но сè уште не се обложувате? Тогаш оваа понуда е за вас.

Акциите на БК

Обложи се на хокејот и победи со БК Леон.ру

Сезоната на хокејот веќе го доби својот интензитет, но сè уште не се обложувате? Тогаш оваа понуда е за вас.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.