border=0
Меню Мени

Прогноза за натпревари за натпревари на RPL од Лигата на обложување во БК

Дел: Акции на БК

Награден фонд 2 500 000 рубли!

Секоја рунда, бесплатните корпи се играат за вкупно 100 000

Натпреварот се одржува од 31.08.2018 до 05/26/2019 година.

Што е потребно? На посебната страница на натпреварот направете предвидувања за натпреварите на RPL тури сезонава 2018-2019 и добијте бодови.

  • бројот на бодови натрупани за секоја прогноза се определува со формулата: „Коефициент на настан x 100“.
  • Бодовите се доделуваат за секоја правилно претпоставена прогноза на страницата на натпреварот.
  • Може да се направи само една прогноза по настан.
  • сумирани се бодовите натрупани по резултатите од турнејата. Пример: Натпревар „Тим А - Тим Б“

Шансите за освојување на Тимот А се 2,25 (ако прогнозата се испостави како точна, тогаш се доделуваат 225 поени (2,25 х100), а доколку се неточни - се доделени 0 поени). Шансите дека Тимот Б ќе го постигне првиот гол на натпреварот е 1,55 (ако прогнозата се испостави дека е вистина, тогаш се доделуваат 155 поени (1,55 х100), а ако неточни - се доделуваат 0 поени)

Вкупно: 380 поени се доделуваат за точни предвидувања на учесникот (225 поени + 155 поени) 5.9.

Првите десет натпреварувачи кои постигнаа најмногу поени врз основа на предвидувањата за турнејата RPL, ќе добијат бесплатни средства во износ од 10.000 (десет илјади) рубли за секој.

Сумирањето на резултатите од натпреварот за секоја рунда се врши на страницата на натпреварот. Повеќе информации за промоцијата на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Најдобар новогодишен подарок од БЦ Леон.ру!

Новата година е навистина магичен период. Во тоа време, сите желби мора да бидат исполнети. Затоа БК Леон подготви интересна промоција за своите учесници.

Акциите на БК

Најдобар новогодишен подарок од БЦ Леон.ру!

Новата година е навистина магичен период. Во тоа време, сите желби мора да бидат исполнети. Затоа БК Леон подготви интересна промоција за своите учесници.

Акциите на БК

Стави го - напиши! Промоција од п.н.е. Леон

Секој е поврзан со каспискиот товар. За некои тоа е loveубов, за некои тоа е пресметка, но за некои тоа е само добра музика. Ако се сметате за обожавател на оваа легендарна рап група, тогаш ќе ви се допадне подарок од БЦ ЛЕОН!

Акциите на БК

Стави го - напиши! Промоција од п.н.е. Леон

Секој е поврзан со каспискиот товар. За некои тоа е loveубов, за некои тоа е пресметка, но за некои тоа е само добра музика. Ако се сметате за обожавател на оваа легендарна рап група, тогаш ќе ви се допадне подарок од БЦ ЛЕОН!

Акциите на БК

Јасна промоција од п.н.е. Леон.ру

Ако ви недостасуваат 2000-тите, романтиката на тремови, мирисот на кожа и половина милион рубли во багажникот на Лада, тогаш оваа промоција е за вас!

Акциите на БК

Јасна промоција од п.н.е. Леон.ру

Ако ви недостасуваат 2000-тите, романтиката на тремови, мирисот на кожа и половина милион рубли во багажникот на Лада, тогаш оваа промоција е за вас!

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.