border=0
Меню Мени

Понуди за враќање

Дел: База на знаење

Стапки на наплата - прилично честа појава во животот на вентилаторот за обложување. Честопати, се јавува при реосигурување и облози со нула хендикеп или целосен вкупен број (на пример, вкупно над / под 3). Сепак, понекогаш букмејкерот ја менува ситуацијата без да го праша плеерот за тоа, па дури и облогот што влезе може да дојде со пресметка на коефициент 1,00.

Ситуации кога букмејкерот прави поврат

  • Откажете или презакажете натпревар

Првата состојба е откажување на натпреварот. Секој букмејкер според правилата пропишува точка во која, во случај на неуспешен или одложен натпревар, му враќа пари на играчот. Ако сè е јасно со првиот момент, тогаш кога состанокот е презакажан, може да се променат условите што влијаат на исходот, како што се временските услови, жалост или неправилно ожичување на стадионот.

  • Преговарачката природа на состанокот

Фактот дека има многу договорни натпревари во спортот не е вест. Букмејкерите, како никој друг, не ги поседуваат овие информации се должи на фактот дека тие ја гледаат сомнителната активност на облози на одреден пазар. Во овој случај, канцеларијата го блокира прифаќањето на облози, и ако успеат да се обложат, ги враќа своите пари. Иако честопати победниците сепак плаќаат.

  • Играње со lk

На букмејкерите не им се допаѓа особено „ви forушкарите“ кои играат со профит од облози на сите исходи. Во основа, сметките на таквите играчи се блокирани или се враќаат. Затоа, оваа стратегија само во теорија може да донесе пристоен профит.

  • Враќање на понудите

За разлика од ситуациите изнесени порано, тука играчот се согласува однапред со условите на канцеларијата и е подготвен да се врати. Овие се веќе споменатите облози на коефициенти, вкупни и други пазари без десетина.

  • Голем волумен од брендови до пазарот

Оваа ситуација може да се спореди со местење на натпревари. Букмејкерот враќа пари кога постои значителна пристрасност на стапките на одреден пазар. Во исто време, канцеларијата може да дејствува во рамките на сопствените правила, но во отсуство на човечка правда. Честопати, слична ситуација се јавува кај малите оператори, кога тие едноставно не сакаат да го намалат целиот паричен биланс.

Заклучоци

Во денешниот свет на обложување, повратите се поретки од неколку години порано. Објаснувањето е едноставно. Победничките облози честопати им се враќаат на играчите кога изгубените пари одат кај операторот. Сето тоа завршува со писма до услугата за поддршка, што едноставно покажува фуснота од договорот, каде играчот, по регистрацијата, се согласи на сите услови. Непотребно е да се каже, ова влијае на рангирањето на канцеларијата?

Западните оператори, напротив, се обидуваат да ги наградат клиентите. На пример, „Педи моќ“ плаќа долгорочни облози долго пред крајот на исходот. Може да се потсетите на случаите со Манчестер Сити или Селтик, кога ирскиот оператор, неколку месеци пред крајот на турнирот, ги пресмета шансите за обложување на клупскиот шампионат како победнички.

Наплатата треба да се плаши од играње на форсирани стратегии, затоа што ако ова продолжи на методичка основа, нивните сметки ќе бидат блокирани. Ако ја користите стратегијата за обложување на ценети пазари - не постои опасност, како и во други ситуации. Сепак, главната работа е да се погледне на рејтингот и да се прочитаат коментарите за канцеларијата, без разлика дали тие одат премногу далеку со зачестеноста на повратите.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Обложување вилушки - што е тоа и како да се пресмета?

Сакате да научите како да профитирате од одреден настан, без оглед на исходот?

База на знаење

Обложување вилушки - што е тоа и како да се пресмета?

Сакате да научите како да профитирате од одреден настан, без оглед на исходот?

База на знаење

Делот База на знаење ве запознава со важни аспекти и фундаментални информации за обложување на спортови. За да го направите ова, треба да ги разберете основните деловни модели на п.н.е., терминологија, методи за пресметување на стапки и други важни концепти. Без целосно потопување, тоа нема да успее. Затоа, мора да се запознаете со аспектите на обложување и другите карактеристики на играта со букмејкерите.