border=0
Меню Мени

Вие наспроти букмејкер

Дел: База на знаење

Секој од нас има следниве предности во однос на канцеларијата:

  • Алтернативен избор

Во случај да не ви се допадна п.н.е, можете веднаш да се регистрирате кај некој од другите. Најверојатно, ќе ставите облози само на оние настани што ве интересираат. Со фер игра, канцеларијата може да ги ограничи вашите ограничувања за обложување.

Букмејкерот, се разбира, може да ги блокира сметките на успешните играчи, сепак, многу непријателски прегледи ќе се појават веднаш на мрежата. Не земајќи го ова предвид, дури и пред регистрација, играчот може да дознае за чесноста на п.н.е. на Интернет. И канцеларијата може да даде мислење за играчот по серија на неговите облози.

  • Не обложување секој ден

Можете да поставите облози само кога одреден настан ќе ви стане интересен. Букмејкерот нема таква можност, тој секој ден зема облози за голем број настани. Ако ја знаете мерката, тогаш ќе ја надминете линијата на букмејкери, дури и без да ја земете предвид маргината на канцелариите

  • Можеби воопшто не сте експерт.

Ако ја погледнете линијата БЦ, можете да видите дека содржи огромен број настани. Букмејкерот е принуден да анализира секој од настаните за да не биде во црвена боја. Канцеларијата идеално треба да ја знае состојбата и во корејскиот одбојкар и во шведскиот шампион во подбол. Willе биде доволно за да ја знаете ситуацијата во која било специфична лига.

  • Обложувалници вилушки

Букмејкерите блокираат обложувалници кои заработуваат само играјќи на вилушки, но ако вешто ги балансирате облозите на вилушките со обични облози, никој нема да може да ви покаже ништо. Букмејкерот, пак, треба да најде вакви играчи и да ги намали своите граници на обложување, но во исто време обидете се да не паднете во калта со нивните лица.

  • Натпревари

На договорните натпревари, оние играчи кои имаат јасни информации за вакви натпревари и оние кои научиле да најдат „чудни“ игри во редот, можат да „се качат“.

Заклучок

За да не ја "споите" вашата банка, обидете се да застанете навреме и да не го следите водството на букмејкерот. Олабавете ја возбудата и играјте само со свои правила!

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

База на знаење

Понуди за враќање

Стапки на наплата - прилично честа појава во животот на вентилаторот за обложување. Честопати, се јавува при реосигурување и облози со нула хендикеп или целосен вкупен број (на пример, вкупно над / под 3).

База на знаење

Понуди за враќање

Стапки на наплата - прилично честа појава во животот на вентилаторот за обложување. Честопати, се јавува при реосигурување и облози со нула хендикеп или целосен вкупен број (на пример, вкупно над / под 3).

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Понуди за враќање

Во целиот п.н.е. постои можност за поврат. Сето ова е наведено во правилата на секој букмејкер, што може да се разликуваат едни од други.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Спорт во живо

На страницата ќе најдете преноси во живо на натпревари, тимски статистики и мрежни облози директно за време на емитувањето. Еве, и фудбал, и хокеј, тенис, кошарка, ракомет, итн.

База на знаење

Делот База на знаење ве запознава со важни аспекти и фундаментални информации за обложување на спортови. За да го направите ова, треба да ги разберете основните деловни модели на п.н.е., терминологија, методи за пресметување на стапки и други важни концепти. Без целосно потопување, тоа нема да успее. Затоа, мора да се запознаете со аспектите на обложување и другите карактеристики на играта со букмејкерите.