border=0
Меню Мени

Победа серија од почетничка лига за обложување

Дел: Акции на БК

Добијте бесплатни корпорации пред првата победа!

За да го направите ова, треба да ги извршите следниве активности (максималната можна сума на бесплатни средства ** на учесник во понудата за овој предлог е 555 Р.):

 1. Регистрирајте се на страницата.
 2. Поминете низ идентификацијата.
 3. Добијте бесплатен план

Фондови за прва интерактивна понуда - максимално враќање (максималната можна сума на слободни средства од учесник во понудата за оваа понуда е 1 665 рубли.):

 • Завршете ја вашата прва интерактивна понуда.
 • Направете облог со коефициент од најмалку 1,5 на неговата сума.

Добиваме импулс и носиме бонуси за првиот месец од играта:

 • 10 000 ₽ за учество
 • поврат на готовина 10% збирот на сите облози на учесникот на акцијата, исходот од настаните за кои се случил и резултатот од облогот на кој е пресметан во првите 30 дена по идентификацијата (вклучително и денот на идентификација), мора да биде најмалку 1.000.000 Р. Бесплатен придонес се смета на учесникот на акцијата еднаква на 10% од износи на загуба за првите 30 дена по идентификација. Електронските пари се признаваат на учесникот еднаква на 5% од износот на загуба за првите 30 дена од моментот на положување на постапката за идентификација.

Периодот на важење на бесплатната плата е 30 дена од денот на запишувањето.

Можете да дознаете повеќе за условите на промоциите на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Прогноза за натпревари за натпревари на RPL од Лигата на обложување во БК

Ако сметате дека сте експерт во рускиот фудбал, тогаш оваа промоција е за вас. Канцеларијата за обложување на обложувалници дава добра можност да ги искористите вашите знаења за RPL.

Акциите на БК

Прогноза за натпревари за натпревари на RPL од Лигата на обложување во БК

Ако сметате дека сте експерт во рускиот фудбал, тогаш оваа промоција е за вас. Канцеларијата за обложување на обложувалници дава добра можност да ги искористите вашите знаења за RPL.

Акциите на БК

Најдобар новогодишен подарок од БЦ Леон.ру!

Новата година е навистина магичен период. Во тоа време, сите желби мора да бидат исполнети. Затоа БК Леон подготви интересна промоција за своите учесници.

Акциите на БК

Најдобар новогодишен подарок од БЦ Леон.ру!

Новата година е навистина магичен период. Во тоа време, сите желби мора да бидат исполнети. Затоа БК Леон подготви интересна промоција за своите учесници.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.