border=0
Меню Мени

Метод на напад на резервоарот

Дел: Стратегии

Методот на резервоар на напад е финансиска стратегија во спортското обложување, што во суштина ја дели банката во неколку текови (резервоари), од кои секоја се пумпа одделно од другите. Секој резервоар работи одделно едни од други, што овозможува да се компензира загубата на една добивка од друга, од која името.

Принцип на стратегија:

Да претпоставиме дека имате 1000 рубли, поделете ги на дури 4 дела.

  • Стапката е 250 рубли, коефициентот е 1,5, добивки (зголемување 125 рубли).
  • Стапката е 250 рубли, 1,9 1,9, победа (добивка 225 рубли).
  • Стапката е 250 рубли, 1,3 коефициенти, загуба (загуба 250 рубли).
  • Стапката е 250 рубли, коефициент 1,4, добивки (зголемување на 100 рубли).

После тоа, повторно излеговме од 3 еднакви делови од последниот циклус и ги лансиравме нашите „тенкови“ во битка!

Во која мерка продолжувате да поставувате свои. Бројот на потези зависи од вашите цели. Ако резервоарот испари од игра, добро е - ние продолжуваме да го пумпаме остатокот. ВАНО - во следниот облог ќе треба да ја вложите целата добитна сума на одреден резервоар, а не кој било дел од него.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Стратегии

Како да се минимизираат ризиците во обложувалници?

Спортското обложување, како и другите видови коцкање, е невозможно без ризик. Тој е тој што ги стимулира лудоманите да се обложуваат и предизвикува желба за лесни пари. Сепак, професионалците ги знаат правилата, благодарение на што тие успеваат да излезат во плус и да останат во живот, за разлика од почетниците.

Стратегии

Како да се минимизираат ризиците во обложувалници?

Спортското обложување, како и другите видови коцкање, е невозможно без ризик. Тој е тој што ги стимулира лудоманите да се обложуваат и предизвикува желба за лесни пари. Сепак, професионалците ги знаат правилата, благодарение на што тие успеваат да излезат во плус и да останат во живот, за разлика од почетниците.

Стратегии

Стратегија за обложување - Трикси

Системот за обложување Trixie ви овозможува да направите грешка во еден исход, без да изгубите победа. За разлика од редовниот експресен воз, во кој без да погодите еден исход, вие ги губите сите заработки.

Стратегии

Стратегија за обложување - Трикси

Системот за обложување Trixie ви овозможува да направите грешка во еден исход, без да изгубите победа. За разлика од редовниот експресен воз, во кој без да погодите еден исход, вие ги губите сите заработки.

Стратегии

Омилено обложување. Тенис

Особеноста на тенисот е во тоа што во овој спорт сензациите не се случуваат толку често колку што се во фудбалот или хокејот.

Стратегии

Омилено обложување. Тенис

Особеноста на тенисот е во тоа што во овој спорт сензациите не се случуваат толку често колку што се во фудбалот или хокејот.

Стратегии

Сакате да бидете успешни и да ги победите резервациите? Стабилен да бидете победник? За ова, неопходно е не само да се обложувате на спорт користејќи професионални предвидувања, туку и да ги разберете и примените стратегиите за обложување во пракса. Случајна и хаотична игра е за почетници. Willе доведе само до брза или еднократна добивка и на крајот ќе резултира со загуби. Дури и за професионалните играчи, губењето облози не е невообичаено. За да бидете во плус, треба да користите систем или метод што ви овозможува да блокирате загуби. Овие се стратегии за обложување што можете да ги прочитате во овој дел.