border=0
Меню Мени

Победете го вашето патување од соништата со Бинго Бум

Дел: Акции на БК

БК БингоБум заедно со московскиот фудбалски клуб Торпедо одржуваат акција за своите фанови. Доколку сакате да освоите бесплатно патување на кој било натпревар од домашната екипа во сезоната 2019/2020 или претплата за ВИП, тогаш учествувајте во „Поаѓање од соништа“.

За да учествувате, мора:

 1. Испратете го вашиот телефонски број под кој е создаден профилот на bingoboom.ru.
 2. Поставете облози од 300 рубли со коефициент најмалку 1,5 во текот на целата сезона 2018/2019 (09/01 / 2018-31.05.2019).
 3. Победи и добиј поени. (Заработувате по еден бод за секој облог што ќе го добиете). Повеќе поени - поголема веројатност за победа.

Може да добиете:

 • Платено заминување за која било игра на Торпедо.
 • Сертификат во Brandshop за 20.000 рубли.
 • ВИП претплата за домашни состаноци на ФК Торпедо
 • Паметен телефон Xiaomi Redmi 5

Можете да дознаете повеќе за условите на промоциите на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Победа серија од почетничка лига за обложување

Играјте за да победите, добијте бесплатни пари до првата победа!

Акциите на БК

Победа серија од почетничка лига за обложување

Играјте за да победите, добијте бесплатни пари до првата победа!

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Прогноза за натпревари за натпревари на RPL од Лигата на обложување во БК

Ако сметате дека сте експерт во рускиот фудбал, тогаш оваа промоција е за вас. Канцеларијата за обложување на обложувалници дава добра можност да ги искористите вашите знаења за RPL.

Акциите на БК

Прогноза за натпревари за натпревари на RPL од Лигата на обложување во БК

Ако сметате дека сте експерт во рускиот фудбал, тогаш оваа промоција е за вас. Канцеларијата за обложување на обложувалници дава добра можност да ги искористите вашите знаења за RPL.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.