border=0
Меню Мени

„Бонус +“ од букмејкерот „Паримач“

Дел: Акции на БК

Со програмата за бонуси „Бонус +“, имате шанса да добиете до 50% од вашите добивки на експресни облози.

Програмата вклучува сите облози од 3 настани со услов на коефициент од најмалку 1,3 за секоја. Процентот на бонусот автоматски се прикажува во вашиот купон во фаза на избор на резултати, а при пресметката, добивките ќе се пресметуваат земајќи го предвид бонусот.

Вреди да се напомене дека програмата вклучува облози направени само од веб-страницата air.parimatch.com или мобилна апликација. На пример, за 3 настани со коефициент од 1,3 или повеќе, бонусот ќе биде 1.025.

При пресметување на стапката, бонусот се множи како обичен коефициент.

Повеќе информации за промоцијата може да се најдат на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Победете го патувањето во соништата со бенго бум

БК БингоБум заедно со московскиот фудбалски клуб Торпедо одржуваат акција за своите фанови. Доколку сакате да освоите бесплатно патување на кој било натпревар од домашната екипа во сезоната 2019/2020 или претплата за ВИП, тогаш учествувајте во „Поаѓање од соништа“.

Акциите на БК

Победете го патувањето во соништата со бенго бум

БК БингоБум заедно со московскиот фудбалски клуб Торпедо одржуваат акција за своите фанови. Доколку сакате да освоите бесплатно патување на кој било натпревар од домашната екипа во сезоната 2019/2020 или претплата за ВИП, тогаш учествувајте во „Поаѓање од соништа“.

Акциите на БК

Победа серија од почетничка лига за обложување

Играјте за да победите, добијте бесплатни пари до првата победа!

Акциите на БК

Победа серија од почетничка лига за обложување

Играјте за да победите, добијте бесплатни пари до првата победа!

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Заработи надополнување на вашите пријатели со п.н.е. Олимп

Дали сакате да заработите пари со пријателите? Потоа, до п.н.е. Олимп. Добијте 5% од секое надополнување на вашиот пријател.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.