border=0
Меню Мени

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Дел: Акции на БК

Облогот на Тениси ви дава можност да освоите стан и сосема новиот Toyota Camry.

Од 1 јануари до 6 јули 2019 година, тениси п.н.е. одржува акција, чии главни награди се стан во Владикавказ и Тојота Ками. Цртежот се одвива во две фази:

  1. 6-ти април - стан.
  2. 6-ти јули - автомобил.

За да учествувате, треба да ставите експрес (во касата или машина за плати со помош на магнетна картичка) со коефициент најмалку 2,0, во кој ќе има 3 или повеќе настани, а износот на облогот е 0002000 рубли.

Откако ќе ги завршите сите погоре, ќе добиете купон што може да донесе добар подарок.

Вреди да се напомене дека еден купон дава право да учествува во извлекувањето на двете награди.

Повеќе детали за условите на промоцијата можете да најдете на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

Победи автограмирана маица од БК Леон

До 28-ми февруари, п.н.е. Леон ви дава можност да освоите маица, автограмирана од легендата на светскиот фудбал, Пеле. Овој уникатен подарок ќе го добие оној кој ќе покаже најдобар резултат во рамките на акцијата.

Акциите на БК

Победи автограмирана маица од БК Леон

До 28-ми февруари, п.н.е. Леон ви дава можност да освоите маица, автограмирана од легендата на светскиот фудбал, Пеле. Овој уникатен подарок ќе го добие оној кој ќе покаже најдобар резултат во рамките на акцијата.

Акциите на БК

„Бонус +“ од букмејкерот „Паримач“

Со програмата за бонуси „Бонус +“, имате шанса да добиете до 50% од вашите добивки на експресни облози.

Акциите на БК

„Бонус +“ од букмејкерот „Паримач“

Со програмата за бонуси „Бонус +“, имате шанса да добиете до 50% од вашите добивки на експресни облози.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.