border=0
Меню Мени

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Дел: Акции на БК

Победи со Fonbet.ru! Може да добиете:

 • Комплет облека и / или додатоци од трговската марка „Црна Starвезда“ - 10 парчиња.
 • Парични награди во износ од 50 000 рубли - 10 парчиња.
 • Автомобил Mercedes-Benz AMG G 63 - 1 пар.

Услови за промоција:

 • Износот на облогот не е помал од 1000 рубли.
 • Минималниот однос е 1,6.
 • Видови облози: обични, експресни и системски направени на линија и во живо.
 • Период на обложување: 01/28/2019 - 04/05/2019 вклучен.
 • Период на регистрација: 6 април 2019 година од 13:00 до 15:59 часот.
 • Theдрепката ќе се одржи на 6 април 2019 година во 16:00 часот.

Купоните се кредитираат во 13:00 часот во Москва, наредниот ден по денот на завршувањето на настанот, на кој е извршен облог што ги исполнува барањата на настанот.

Во случај на откажување на настанот на кој е направен облог, купоните не се наплатуваат.

За секој облог што ги исполнува горенаведените услови, на учесникот на лична сметка му се кредитира 1 (еден) електронски купон со единствен 12-цифрен број.

Пример за пресметување на бројот на натрупани купони:

Експресен облог во износ од 5500 рубли со коефициент 2,5.

Број на купони: 5500/1000 = 5,5.

Вреди да се напомене дека бројот на купони е заокружен. Во овој случај, учесникот добива 5 купони.

Условите на промоцијата можете подетално да ги проучите на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

Победи автограмирана маица од БК Леон

До 28-ми февруари, п.н.е. Леон ви дава можност да освоите маица, автограмирана од легендата на светскиот фудбал, Пеле. Овој уникатен подарок ќе го добие оној кој ќе покаже најдобар резултат во рамките на акцијата.

Акциите на БК

Победи автограмирана маица од БК Леон

До 28-ми февруари, п.н.е. Леон ви дава можност да освоите маица, автограмирана од легендата на светскиот фудбал, Пеле. Овој уникатен подарок ќе го добие оној кој ќе покаже најдобар резултат во рамките на акцијата.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

 • за регистрација со букмејкер;
 • депозит бонус;
 • бонус без депозит;
 • бесплатни облози;
 • за лојалност.