border=0
Меню Мени

FribetBum од БингоБум!

Дел: Акции на БК

Имате можност да добивате бесплатни корпорации секој пат кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати.

Што е потребно:

  • Регистрирајте се на веб-страницата bingoboom.ru со промотивниот код на FCUFA и добијте 500 подарок рубли како подарок.
  • Потврдете го вашиот идентитет користејќи еден од методите наведени на веб-страницата на букмејкерот.
  • Направете обложување на спортски настан од 500 рубли со коефициент најмалку 1,5.

По сите фази на учество, ќе добиете бесплатен облог од 100 рубли секој пат кога вашиот омилен тим ќе постигне резултат.

* понудата важи до крајот на сезоната 2018/19 и важи само за натпревари во RPL ** бесплатните облози се кредитираат во рок од 48 часа на вашата сметка за бонуси *** вашиот омилен тим е тимот на Ufa

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти

BingoBoom им дава 500 рубли на новите клиенти. Регистрирајте се и направете бесплатен облог

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.