border=0
Меню Мени

БЦ Леон ја игра маицата РЕПЈО!

Дел: Акции на БК

Книговодителот им дава можност на fansубителите на битките „РЕПЈУ“, кои успеаја да ја подигнат руската култура на борба на претходно недостижно ниво.

Од 12.11.2018 година до 31.03.2019 година Леон им дава кул маици во стилот на "РЕПОВ" на сите оние кои ги исполнуваат условите на оваа промоција.

Што е потребно:

Направете депозит од најмалку 7000 рубли. Испратете писмо на promions@leon.ru, наведувајќи го името, големината на саканата маица, валидна адреса за испраќање, поштенски код, бројот на мобилниот телефон и сметката за игри.

Вашата маица е веќе испратена!

Маици во ограничени количини, па побрзајте да учествувате во акцијата.

Подетални услови може да се најдат на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

Победи стан или сосема нова Ками со Тениси Бет

Тенисбет ви дава можност да освоите стан и сосема новата Toyota Camry.

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.