border=0
Меню Мени

Акцијата „Солза од почеток“ од п.н.е. Леон!

Дел: Акции на БК

Со приклучувањето на Леон во Новата година имате можност да добиете одлични награди, но и да учествувате во најдобрата програма за бонуси.

Регистрирајте се на веб-страницата на букмејкерот и возете од почеток со удвоен бонус на вашиот прв депозит до 20,000 рубли.

Што е потребно:

  • Регистрирајте се кај букмејкерот Леон и поминете низ процес на идентификација во канцеларијата на еден од партнерите: Евросет, QIWI или контакт.
  • Направете го првиот депозит користејќи инстант кредитирање преку банкарски картички или паричник QIWI.
  • П.н.е. Леон дава бонус на првиот депозит до 20.000 рубли, еднаков на износот на депозитот.

Колку поактивно поставувате облози, толку побрзо бонусот ќе стане достапен за употреба.

Повеќе детали за условите на промоцијата можете да најдете на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

БЦ Леон ја игра маицата РЕПЈО!

Книговодителот им дава можност на fansубителите на битките „РЕПЈУ“, кои успеаја да ја подигнат руската култура на борба на претходно недостижно ниво.

Акциите на БК

БЦ Леон ја игра маицата РЕПЈО!

Книговодителот им дава можност на fansубителите на битките „РЕПЈУ“, кои успеаја да ја подигнат руската култура на борба на претходно недостижно ниво.

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Бидете победник, оставете го победникот од БК Фонбет

Промоција од БК Фонбет „Станете победник, оставете го победникот“

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.