border=0
Меню Мени

Акцијата „Кул“ од п.н.е. Леон!

Дел: Акции на БК

Букмејкерот Леон носи ждрепка со ладни маици од ограничената колекција на БК Леон.

Можете да добиете свои, исполнувајќи ги два услови:

  1. Направете депозит од најмалку 10,000 рубли на една рата.
  2. Испратете писмо на поштата што го наведува името, големината на маицата, валидната адреса за испраќање, поштенскиот код, бројот на мобилниот телефон и сметката за игри.

Подарокот веќе ви е испратен.

Повеќе детали за условите на промоцијата можете да најдете на веб-страницата на букмејкерот.

1
2 3
Се вчитува ...
4 5

Прочитајте исто така

Акциите на БК

Акцијата „Солза од почеток“ од п.н.е. Леон!

Со приклучувањето на Леон во Новата година имате можност да добиете одлични награди, но и да учествувате во најдобрата програма за бонуси.

Акциите на БК

Акцијата „Солза од почеток“ од п.н.е. Леон!

Со приклучувањето на Леон во Новата година имате можност да добиете одлични награди, но и да учествувате во најдобрата програма за бонуси.

Акциите на БК

БЦ Леон ја игра маицата РЕПЈО!

Книговодителот им дава можност на fansубителите на битките „РЕПЈУ“, кои успеаја да ја подигнат руската култура на борба на претходно недостижно ниво.

Акциите на БК

БЦ Леон ја игра маицата РЕПЈО!

Книговодителот им дава можност на fansубителите на битките „РЕПЈУ“, кои успеаја да ја подигнат руската култура на борба на претходно недостижно ниво.

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

FribetBum од БингоБум!

Добијте бесплатни пари секогаш кога вашиот омилен тим ќе постигне резултати

Акциите на БК

Промоциите и бонусите на руските п.н.е. се можност да добиете награда за добредојде за регистрација или надополнување на сметка. Букмејкерите редовно одржуваат кампањи насочени кон привлекување на вниманието на играчите во однос на високата конкуренција на пазарот.

Бонусите п.н.е. се поделени во неколку видови:

  • за регистрација со букмејкер;
  • депозит бонус;
  • бонус без депозит;
  • бесплатни облози;
  • за лојалност.